Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megtudták, hogy támogatnak...

Megtudták, hogy támogatnak anyagilag és most áll a bál. Mit tehetnék, hogy megbékéljenek?

Figyelt kérdés

A ku.Vázós a válaszok nem érdekelnek, aki ezért ír ide, mehet is máshová. :)

Lassan másfél éve vagyok egyetemista Budapesten. Ez ugye jóval többe kerül, mint a vidéki élet és a barátnőimnek köszönhetően megismerkedtem valakivel, aki támogat anyagilag. Boldog vagyok így, hiszen olyan dolgokat megengedhetek magamnak, amiket amúgy soha és olyan helyekre járhatok napi szinten, ahová sima egyetemistaként a lábamat sem tehetném be. Vagy pl. végre nem csak Horvátországig mentem kocsival nyaralni apartmanba, hanem távolabbi helyekre, gyönyörű hotelekbe.

Nem az a célom, hogy így éljek egész életembe, azért tanulok, hogy később saját pénzből finanszírozhassam ezt az életet. De apáék leragadtak ott, hogy mások adnak pénzt ezekre és hogy nem így neveltek... Karácsony óta alig beszéltünk és ez nem jó.

2015. dec. 31. 13:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
21%

off: egyébként..annak idején az én életemben is volt egy ilyen period.

a mai napig beszélek a "barátaimmal" (holott már rég házas vagyok és gyerekeim vannak) a legvicesebb az egészben, hogy ezek a mostmár 50-es férfiak még mindig 20-on éves lányokkal vannak. -támogatják- az okos, csinos, egyetemistákat. nincs ebben semmi kivetni valo, de szuloként nagyon nehéz lehet ezt elfogadni (kár, hogy kiderult)

2015. dec. 31. 14:27
 12/25 anonim ***** válasza:
86%

"-támogatják- az okos, csinos, egyetemistákat. nincs ebben semmi kivetni valo," :DDD

Nem, drága, ezek a pasik kitartanak olyan csajokat, akik pénzben mérik az önbecsülésüket, nagy előnyük az utcai prostikkal szemben, hogy intellektuálisan némileg kvalifikáltabbak, és nem kell annyi pasival osztozni rajtuk. Viszont feleségül se kell venni őket - ez, és a pénzért kefélés a közös vonás köztük.

Ez a "mit tehetnék, hogy megbékéljenek" párját ritkítóan buta kérdés. Ne mondd, kérdező, hogy nem tudtad, mit vállalsz azzal, hogy a könnyű életet választod, az nem megy, bármennyire is szeretnéd, hogy szó nélkül elfogadják. Vagy azt gondoltad, még tisztelni is fognak érte? Neked a pénz, az utazgatás, luxusdolgok a fontosak, tudomásul kell venni, hogy ezért nem csak a testeddel, hanem a presztízseddel is fizetsz.

2015. dec. 31. 14:41
 13/25 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem ezzel nincs semmi baj. a szüleid azért nem fogadják el, mert régies a felfogásuk.

Ha nő lennék akkor simán megdugatnám magam pár gazdag 50-es úrral.

2015. dec. 31. 14:42
 14/25 anonim ***** válasza:
84%

" -támogatják- az okos, csinos, egyetemistákat."

Támogatni ellenszolgáltatás nélkül szokás.

Itt szexuális szolgáltatásért fizetnek. Nem véleményezem, mindenki abból él, amiből akar.

Legalább abbahagytad már? Vagy azt fogadja el, hogy prosti lett a lányukból?

Még biztos kell nekik idő, hogy megemésszék.

2015. dec. 31. 14:42
 15/25 anonim ***** válasza:
95%

De most komolyan kérdező, tényleg érdekelne, mire számítottál?

Ja hogy semmire mert ez csak egy újabb béna kamu kérdés...

2015. dec. 31. 15:27
 16/25 anonim ***** válasza:
94%

Inkább abba gondolj bele, te mit fogsz érezni, amikor megtudod, hogy a lányod k.u.r.v.a?

Mert az vagy, akár tetszik, akár nem. Szüleidnek ennél nagyobb csalódást nem is tudsz okozni, készakarva sem.

2015. dec. 31. 15:43
 17/25 anonim ***** válasza:
26%

'Viszont feleségül se kell venni őket - ez, és a pénzért kefélés a közös vonás köztük. '

Miből gondolod, hogy mindenki azt akarja, hogy feleségül vegyék??

2015. dec. 31. 16:57
 18/25 anonim ***** válasza:
96%

most csúnya lesz amit mondok, de miért nem keresel egy gazdag pasit kapcsolat céljából?

számomra ez még mindig elfogadhatóbb lenne,minthogy több pasi párhuzamosan fizet neked dolgokat,úgy hogy nem is jársz velük.

énis egyetemista vagyok. vannak ilyen ismerőseim mint te. de ők 1 pasival járnak egyszerre..kimondva a pénzük miatt..gáz szerintem is, de kevésbé,mintha párhuzamosan lenne viszonyod pasikkal.

2015. dec. 31. 17:03
 19/25 anonim ***** válasza:
89%
most ezt nem értem, pénzért szexelsz, ezt szerintem, a világon mindenhol kurv×nak hívják
2015. dec. 31. 18:30
 20/25 anonim ***** válasza:
10%
A te életed. Hova szoktál járni amit nem tudnál megengedni magadnak a saját penzedbol ? Mennyiből gazdalkodsz havonta?
2015. dec. 31. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!