Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit szólnátok, ha az...

Ti mit szólnátok, ha az apátok ilyeneket vágna a fejetekhez?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy viszonylag rendetlen vagyok. Mondjuk ma annyi történt csak,hogy kint hagytam egy csoki papírt a konyhaasztalon és apám elkezdett dörömbölni az ajtómon,gondolom meg akart volna verni,csak kulcsra volt zárva,azt üvöltötte: nyisd ki a ki.aszott ajtót, te szemét dagadt k..va! Én nyilván nem tettem azt,mert már volt rá példa,hogy bántalmazott,erre azt mondta: Dögölj meg, te sz..házi!
2015. dec. 29. 19:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
23%
utolsó, akkor szép álmokat:_) Te sem vagy jobb, ha minden ismeretség nélkül barmozol le vadidegen embereket... A kérdező rohadt igénytelen ha a saját szemetét képtelen maga után eltakarítani. Lehet hogy ez már a kismilliomodik eset hogy a szüleinek kell utána takarítani, mert ő csak tesped bent a szobájában, és betelt a pohár. Persze, az apja is túlreagálta, de én is meghallgatnám s másik oldalt is.
2015. dec. 29. 20:44
 12/24 anonim ***** válasza:
30%
Azt hogy időszerű lenne egy fogyókúra ha az apád is dagadtnak tart?
2015. dec. 29. 20:47
 13/24 anonim ***** válasza:
67%

#11 Egyetlen csoki papír a konyhaasztalon, ez bizony az igénytelenség netovábbja:D

Ez bizony vért kíván...meg durva leszidást.

Lehet tényleg jobb lesz, ha megyek aludni,mielőtt lefejelem a kibaxott telefont.:D

2015. dec. 29. 20:52
 14/24 anonim ***** válasza:
90%

"Azt hogy időszerű lenne egy fogyókúra ha az apád is dagadtnak tart?"

Az egészből annyi maradt meg a bolhányi agyadban, hogy a kérdező esetleg túlsúlyos?

2015. dec. 29. 20:57
 15/24 anonim ***** válasza:
49%

"progresszív utazó nevű felhasználó válasza:

#4 Ok nélkül nem beszél?

Gondolom nyitott szemmel jársz a világban,meg ezen az oldalon is? "

Nem én vagyok a négyes, de hadd hívjam fel valámire a figyelmedet: roppant sok itt a kamukérdés. Minden témában. Jelenleg úgy látom két sláger fut nagyon, a "sokkal idősebb a pasim/sokkal idősebb a lányom pasija" illetve a "krimibe illő módon bántalmaznak ok nélkül a szüleim". Ne fakadj sírva, ha ilyet látsz, a kérdések nagyobb részét csak az unalom szülte.

2015. dec. 29. 22:10
 16/24 anonim ***** válasza:
75%
15-ös, tehát szerinted olyan nem létezik, amit a kérdező leír? Elárulom, a szüleik által bántalmazottak eseteinek nagy részére nem derül fény. És pontosan az olyan hozzáállás miatt, mint a tied. Á, csak kamuzik, unatkozik, túloz, hazudik. Van ilyen is, igen, de sokkal gyakoribb a tényleges bántalmazás, mint azt a hozzád hasonló, másokat leszólni szerető, nevetséges okostojások gondolnák. Nyugodtan lepontozhatsz, hátha cserébe eljut valami az agyadig.
2015. dec. 29. 22:23
 17/24 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell ok, hogy így beszéljen, velünk már akkor üvöltöztek ha lapoztál a könyvbe és meghallotta. Direkt halkan nézte a tv-t hogy mikor elmész mögötte bele tudjon kötni valamibe. Undorító az ilyen, ez nem apa. Gyereket csinálni bárki tud. Apának lenni, na az az igazi kihívás.
2015. dec. 29. 22:40
 18/24 anonim ***** válasza:
50%

Lehet a kérdés kamu,lehet nem.

Ez itt és most teljesen mindegy,mert sajnos életszerű, amit a Kérdező ír.

Egy bántalmazó "apuka" bizony az élő fába is bele tud kötni.

Tudod, kicsit máshogy álltam volna ehhez a kérdéshez,ha a Kérdező nem írja,hogy meg is szokta verni az apja.

Ez a viselkedés, egy csoki papír miatt,és egyáltalában, gusztustalan.

Így normális ember nem beszél a gyerekével.

Sajnos sok családon belüli erőszak ki sem derül, minél messzebb megyünk a múltban,ez annál jellemzőbb!

Aki ilyet átél, aki ilyen családban nő fel,azt bátorítani kell,beszéljen róla,próbáljon kilépni ebből, tegyen saját maga a sorsa jobbra fordulásáért.

Hogy ez kamu kérdés lenne?

Hm.

Lehet.

Akkor legyen nagyon boldog,álmodjon szépeket az,aki ilyet kitalál, legyen jó napja, na...

2015. dec. 30. 02:56
 19/24 anonim ***** válasza:

Engem is minden nap fenyegetett apam, zsarolt, megvert. Azota kirohogom vagy megverem vagy tonkreteszem vhogy , ha valaki zsarolni probal vagy fenyeget. Teljesen hidegveru vagyok ilyen masnak szresszhelyzetekben. A ' kedves' csaladomnak koszonhetem, h nem tudok buzni senkiben. Ez a munkamban sikerre visz.

Engem is ledagadtozott az apam. Mai napig sportolok durva fetfias sportokat, mikozben niesen vagyok sportos.

Ha 18 elmultal, keszits hangfelvetelt ezekrol illetve latleletet a serulesekrol es azzal menj be a rendorsegre feljelentest tenni.

Ha nem vagy meg 18, akkor intezetbe kerulsz, ha felnyomod apadat.

Vard meg a 18-at!

Jarj el Te is kuzdosportra ( mma) es vegyel otthonra egy boxzsakot es ussed, rugjad. Azok utan nem fog fenyegetozni.

N

2015. dec. 30. 12:53
 20/24 KérdezőCica ***** válasza:

1. Nincs rá OK, hogy egy szülő így beszéljen a gyerekével! Soha! Ha a gyermek 12 éves, vagy 22, akár 42.

2. Ha kamu a kérdező, van olyan, akinek szüksége volt a válaszokra. (az értelmes válaszokra)!

3. Nem kell megvárni a 18-at, ha még nem annyi! Inkább nevelje egy nevelőszülő, mint egy ilyen "apa"!

2015. dec. 30. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!