Ti mit szólnátok, ha az apátok ilyeneket vágna a fejetekhez?
#11 Egyetlen csoki papír a konyhaasztalon, ez bizony az igénytelenség netovábbja:D
Ez bizony vért kíván...meg durva leszidást.
Lehet tényleg jobb lesz, ha megyek aludni,mielőtt lefejelem a kibaxott telefont.:D
"Azt hogy időszerű lenne egy fogyókúra ha az apád is dagadtnak tart?"
Az egészből annyi maradt meg a bolhányi agyadban, hogy a kérdező esetleg túlsúlyos?
"progresszív utazó nevű felhasználó válasza:
#4 Ok nélkül nem beszél?
Gondolom nyitott szemmel jársz a világban,meg ezen az oldalon is? "
Nem én vagyok a négyes, de hadd hívjam fel valámire a figyelmedet: roppant sok itt a kamukérdés. Minden témában. Jelenleg úgy látom két sláger fut nagyon, a "sokkal idősebb a pasim/sokkal idősebb a lányom pasija" illetve a "krimibe illő módon bántalmaznak ok nélkül a szüleim". Ne fakadj sírva, ha ilyet látsz, a kérdések nagyobb részét csak az unalom szülte.
Lehet a kérdés kamu,lehet nem.
Ez itt és most teljesen mindegy,mert sajnos életszerű, amit a Kérdező ír.
Egy bántalmazó "apuka" bizony az élő fába is bele tud kötni.
Tudod, kicsit máshogy álltam volna ehhez a kérdéshez,ha a Kérdező nem írja,hogy meg is szokta verni az apja.
Ez a viselkedés, egy csoki papír miatt,és egyáltalában, gusztustalan.
Így normális ember nem beszél a gyerekével.
Sajnos sok családon belüli erőszak ki sem derül, minél messzebb megyünk a múltban,ez annál jellemzőbb!
Aki ilyet átél, aki ilyen családban nő fel,azt bátorítani kell,beszéljen róla,próbáljon kilépni ebből, tegyen saját maga a sorsa jobbra fordulásáért.
Hogy ez kamu kérdés lenne?
Hm.
Lehet.
Akkor legyen nagyon boldog,álmodjon szépeket az,aki ilyet kitalál, legyen jó napja, na...
Engem is minden nap fenyegetett apam, zsarolt, megvert. Azota kirohogom vagy megverem vagy tonkreteszem vhogy , ha valaki zsarolni probal vagy fenyeget. Teljesen hidegveru vagyok ilyen masnak szresszhelyzetekben. A ' kedves' csaladomnak koszonhetem, h nem tudok buzni senkiben. Ez a munkamban sikerre visz.
Engem is ledagadtozott az apam. Mai napig sportolok durva fetfias sportokat, mikozben niesen vagyok sportos.
Ha 18 elmultal, keszits hangfelvetelt ezekrol illetve latleletet a serulesekrol es azzal menj be a rendorsegre feljelentest tenni.
Ha nem vagy meg 18, akkor intezetbe kerulsz, ha felnyomod apadat.
Vard meg a 18-at!
Jarj el Te is kuzdosportra ( mma) es vegyel otthonra egy boxzsakot es ussed, rugjad. Azok utan nem fog fenyegetozni.
N
1. Nincs rá OK, hogy egy szülő így beszéljen a gyerekével! Soha! Ha a gyermek 12 éves, vagy 22, akár 42.
2. Ha kamu a kérdező, van olyan, akinek szüksége volt a válaszokra. (az értelmes válaszokra)!
3. Nem kell megvárni a 18-at, ha még nem annyi! Inkább nevelje egy nevelőszülő, mint egy ilyen "apa"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!