Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyák, akiknek 13-17 éves...

Anyák, akiknek 13-17 éves kamasz fiaik vannak. Ha a srácok valami nagyon rosszat csinálnának (alpárian beszélnének veletek, lógnának, eltitkolnák jegyeiket) hajlamosak lennétek őket megverni?

Figyelt kérdés

2015. dec. 28. 12:23
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Mivel akasztottad ki?
2015. dec. 29. 19:15
 22/31 A kérdező kommentje:
Beszóltam neki
2015. dec. 29. 19:20
 23/31 anonim ***** válasza:
És ez miért jó neked?
2015. dec. 29. 19:44
 24/31 A kérdező kommentje:
Mert anyám elkezdett velem üvöltözni inkább nem írom le miért. Am az eredeti kérdésemre is várom a válaszokat,meg arra is hogy mit gondoltok erről
2015. dec. 30. 17:27
 25/31 anonim ***** válasza:
Azz gondolom hogy akinek van esze az nem veri a kölykét
2015. dec. 30. 17:33
 26/31 A kérdező kommentje:
Továbbra is várom anyák válaszait a támával kapcsolatban. És fiúk is írjanak:megver(ne) titeket anyátok ha valami rosszat csináltok (csinálnáto)
2015. dec. 31. 20:18
 27/31 anonim ***** válasza:
Engem sosem vertek meg szüleim, de 1-2x azért odacsaptak. Viszont így utólag visszagondolva 12-17 éves koromig akár azt is megérdemeltem volna, ha a kocsihoz kötözve vonszolnak végig a városon. Tényleg nagyon rossz gyerek voltam, ők pedig tényleg nagyon rendes és toleráns szülők. Ma már ennyi év távlatából bánom a sok rosszat amit okoztam nekik, és rendkívül hálás vagyok a sok szeretetért amit azóta is kapok, meg azért a millió esélyért amit adtak. Azt is elismerem, hogy néha igazuk lett volna ha megvernek, talán egy-két pofonnal több is jót tett volna. persze én sem verném a gyerekem, szóval a kérdésedre válaszolva: nem, nem verném meg, de lehet odasóznék neki bizonyos dolgokért. Igazából meg csináltam azokat a marhaságoakt amiket fennt leírtál, de szerintem az alpári beszéd volt közülük amit a legjobban bánok. A lógással meg a szar jegyekkel úgyis csak magamnak ártottam (elsősorban persze), de azért a velük szembeni magatartásom... hát ma már egyenesen égőnek gondolom visszagondolva rá. Aztán később egyenesbe hoztam a dolgokat, de ehhez is kellett, hogy mellettem álljanak.
2016. jan. 3. 02:30
 28/31 anonim ***** válasza:

Úristen mennyi elfuserált szülő van itt.

Ha a fiam csúnyán beszélne velem 1-2pofont bizony kapna. Az még nem verés kedveseim.

A többi esetben elbeszélgetnék vele.

De nyilván egy "normális" családban a gyerek nem beszél csúnyán az édesanyjával.

De ez a ráhagyom meg elbeszélek vele dolog annyira mutatja a beszari és tehetetlen szülő képét hogy ez később még jobban elharapózik.

Naponta látok olyan szülőt aki rá sem szól a "hülye" gyerekére,még akkor sem amikor már hempereg a szupermarket padlóján,vagy bebújik az üres polcra.

Egy szülőnek tudni kell határozottan fellépni a gyerekével szemben!! Ha ez nem megy,akkor maradjatok meg a plüssállatoknál.

2016. jan. 3. 20:42
 29/31 anonim ***** válasza:

Szia, vannak kamaszkorú fiaim. Az egyiknek vannak "furcsa" verbális megnyilvánulásai felém, de alpári beszédet el sem tudok az ő részéről sem képzelni. Nagyon fájna, ha ilyet mondana, aligha verekednék, inkább összetörnék. Igaz, tőlünk se kaptak soha lealázást, nem beszéltünk velük csúnyán.

Ha nagyon nem bírok vele, elég annyit mondanom, hogy apa hazajön majd olyan 5-6 óra felé, vele megtárgyalhatjuk az ügyet. Ez általában használni szokott, nagyon tiszteli az apját, bár ő még annyira se emeli fel a hangját, mint én.

Szóval, nem normális, ha anyukád üt, de a szülő felé irányuló alpáriság sem az.

2016. jan. 4. 09:05
 30/31 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem kéne beszólni.
2016. jan. 4. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!