Anyák, akiknek 13-17 éves kamasz fiaik vannak. Ha a srácok valami nagyon rosszat csinálnának (alpárian beszélnének veletek, lógnának, eltitkolnák jegyeiket) hajlamosak lennétek őket megverni?
Sajnos én nem tudtam magamon uralkodni és megpofoztam már a fiamat ilyesmiért. Nem értem el vele semmit csak lelkiismeret furdalásom lett!
Ez szerintem emberi gyengeség miatt van!
Igyekszem elkerülni ezeket a helyzeteket, sokat beszélgetünk és jó a kapcsolaton vele! :-)) !
AQ negyedik gyerekunk erte el a kamaszkort es ezzel a krinikus lustasag betegsege is megtamadta
Neha komolyan viszket a tenyerem de nem teszem mert akkor ok gyoznek
engem ne hozzonkj ki a sodrombol egy taknyos kamasz
Igy sokkal jobb megfelelo buntetest keresek nekik
es kreativ es hidegveru lettem
logott tornaorarol beszoltam az iskolaba egesz heten minden nap extra tornaorara kellett jarnia ugye kitatlatatok soha tobbet nem logott
Attol hogy a sajat kolkom meg kell tanulnia a tarsadalom szabalyait betartani es az elso az hogy nem logunk lopunk csalunk hazudunk
Milyen ember lesz belole ha megtanitom neki apa anya falaz legy lopos hazudos csalj mi megvedunk.
Ez nagyon rossz pelda lenne neki
Az uzenetet megertette soha tobbet ilyet nem csinalt
Mikor a kicsi lopott a boltbol (fizetes nelkul zsebre vagta a csokit visszamentem vele elnezest kert es kifizette a csokit.
A szulo nem akkor jo ha mindenaron vedi a hulyegyeret hanem akkor ha tanitja ot a jora a helyes viselkedesre
Köszi az eddigi válaszokat. Azért tettem fel a kérdést ,mert nekem vannak ilyen gondjaim anyámmal. Fél órája is kiakasztottam,és megvert.Mi erről a vélemányetek?
(Egyébként az anyák válaszait Továbbra is várom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!