Pedig valóban kizártál mindent. Rá nem bízod senkire, oda nem viszed, akkor nincs több opció. Bár megjegyzem biztosan jól esne a férjednek, ha támogatnád.
2015. dec. 27. 18:57
22/31 anonim válasza:
Igen.
2015. dec. 27. 19:03
23/31 anonim válasza:
Nem. Mondom az okokat:
- Ukrajna
- tél
- kisgyerek
- alig létező kapcsolat közted és az após között.
Küldj egy gyászképeslapot, és ennyi. A férjed ha akar, elmehet, de te ne menj vele. Akkor is tudsz a támasza lenni, ha hazajön és gyászol.
2015. dec. 27. 19:54
24/31 anonim válasza:
Jó okod van rá, hogy ne menj, ott a kislány, akire vigyáznod kell.
Ő attól még elmehet. Felnőtt ember, ha egyedül élne, akkor mindenhova egyedül menne... Oké, hogy jobb lenne neki veled, de ha ez nem megy, akkor megy egyedül és kész. Nem értem, mi ezzel a gond.
2015. dec. 27. 20:28
25/31 anonim válasza:
Az előbb írtam, de a virrasztás részleteit azóta olvastam.
Ha nincs opció szerinted se, akkor miért nem tudsz választani az egy közül?
Azt mondjuk nem értem, miért nem lehet menni csak a temetésre, de ehhez én nem értek. ha a férj virrasztani akar, menjen és virrasszon... Igazából neki kéne döntenie, hogy egyedül megy, nem megy, esetleg mentek mind, de szigorúan csak a temetésre.
2015. dec. 27. 20:31
26/31 anonim válasza:
olyan nincs, hogy elmentek, te a babával valami szállodában/motelban leszel és csak a temetésre mentek el?
2015. dec. 27. 20:37
27/31 anonim válasza:
Nem mennék. A férjed menjen ha akar meg ha fontos neki, de ne húzgáljon magával téged meg egy babát is.
2015. dec. 27. 22:04
28/31 anonim válasza:
Így, hogy a férjednek nem lelki támogatásra van szüksége, hanem csak nem akar egyedül menni a 8 éve nem látott rokonok közé, nem mennék. Azért nem hurcolásznék egy 7 hónapost, hogy a férjem ne unatkozzon, ha nem talál közös hangot a családdal.
2015. dec. 27. 23:22
29/31 anonim válasza:
Én elmennék. Még is csak a férjem apukája volt. Ha soha nem is találkoztam vele akkor is elmennék. Max hátúl leszel a gyerekkel, vagy sétálsz közben de én elmennék. Pontosabban hol lesz a temetés? Mert ha a magyar határhoz közel, akár még Magyarországon is lehetsz egy szállodában, hogy ne keljen a halottal egy házban aludnod a picivel együtt.
2015. dec. 28. 00:44
30/31 anonim válasza:
Ha akarnád, meg tudnád oldani. Mert ha akarva sem tudnád megoldani, akkor nem tetted volna fel a kérdést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!