Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmennétek az apósotok temetés...

Elmennétek az apósotok temetésre vagy sem?

Figyelt kérdés

A férjem apja meghalt.

Soha nem volt köztük jó kapcsolat, én is egyszer találkoztam vele.

Ukrajnában lesz a temetés.

Viszont a férjem egyedül nem akar menni, de van egy 7 hónapos kislányunk akit ennek az egésznek pedig nem igazán szeretnénk kitenni.

Jelenleg nem tud vigyázni rá senki.

2015. dec. 27. 15:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
45%
Én nem is gondolkoznék rajta,alap,hogy elmennék.
2015. dec. 27. 16:01
 12/31 A kérdező kommentje:
Azért számomra ennyire nem egyértelmű, hogy 2 napon keresztül 30-40 gyászoló ember közé vigyem.
2015. dec. 27. 16:13
 13/31 anonim ***** válasza:
54%
Erre nem lehet jó választ adni, dönts belátásod szerint! Ahogy látom, a nem felé hajlasz inkább.
2015. dec. 27. 16:32
 14/31 anonim ***** válasza:
52%

Férjed nem lesz egyedül, hiszen írtad, ott lesz az anyukája is. Így nem mennék, főleg, hogy virrasztás is van, és ilyen

sok időre megpróbáltatás neked, de főleg a gyereknek.

2015. dec. 27. 16:48
 15/31 anonim ***** válasza:
63%
Magam miatt sem és a gyászolók miatt sem mennék a babával. 7 hónapos gyereknek a tél közepén nem hiszem, hogy hiányzik egy ekkora utazás. Másfelől írtad, hogy a rokonok csendben virrasztanak, mert náluk az a szokás. Egy 7 hónapos babával nem tudod megbeszélni, hogy 2 napig csendben maradjon, és lehet, hogy a gyereksírás zavarná a rokonokat.
2015. dec. 27. 17:13
 16/31 anonim ***** válasza:
47%

igen, elmennék. a férjem miatt.

vagy keresel egy megbízható barátot/ismerőst vagy olyat aki ezzel foglalkozik(bébi csősz)

vagy pedig viszed magaddal. más opció nincs.

2015. dec. 27. 17:44
 17/31 anonim ***** válasza:
25%

16 # vagyok

természetesen magára a virrasztásra nem. de a temetésre igen

2015. dec. 27. 17:45
 18/31 A kérdező kommentje:

Kivitelezhetetlen az, hogy csak a temetésre menjünk.

Bébicsőszre/ismerősre nem bízom a lányomat.

2015. dec. 27. 17:47
 19/31 anonim ***** válasza:
56%
Világos, akkor nem mész. szerintem ezt már te is rég eldöntötted, akkor meg miről beszélünk? Minden egyéb létező opciót kizártál...
2015. dec. 27. 18:11
 20/31 A kérdező kommentje:

Nem, még nem döntöttem el. Ezért is tettem fel ide a kérdést.

Mindent leírtam ami alapján váram a válaszokat.

Szerepelt a leírásban is, hogy senki nem tud rá vigyázni és nincsenek választható opciók.

2015. dec. 27. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!