Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa jobban szereti a nevelt...

Apa jobban szereti a nevelt lányát mint engem. Mit tehetek? Hogy lehetne jobb a helyzet?

Figyelt kérdés

Apának másik családja van másik felesége.

A feleségének az előző kapcsolatából van egy velem egy idős lánya és egy közös kisfiúk aki a féltesóm.

Nem szeretném a teljes nevüket elárulni.

Féltesóm- B

Apa felesége-L

a felesége lánya-N

Ők 200 km re laknak tőlem , csak szünetekben látom , nyáron pedig általában ott vagyok 1-2 hónapot.

Kicsinek nagyon apás voltam.

Nagyon meg viselt, hogy messzire költözött a munkája végett.

Nem tudom, hogy L miatt, vagy más miatt de vége lett nekik anyával.

Így már nem csak hét közbe de hétvégén is ott volt, majd ott vett lakást.

A lakást úgy vette , hogy N és én is külön szobát kapunk.

A lakás megvétele után tudtam meg, hogy van L és össze kötik az életüket.

Akkor nem mentem suliba egy hétig ott voltam velük , apával, L el , akkor még N ről nem esett szó.

L tipikus nem dolgozok tartsanak el, anya ellentéte.

Egy hét alatt meg utáltam , mert: anyát igénytelennek nevezte és mondta , hogy ebbe a hülyeségbe nevel engem is.

Azért akarják , hogy jöjjek. Apa pedig helyeselt.

Azért volt anya igénytelen mert nem járt szoliba, nem volt műkörme, póthaja, műszempillája, és kihívó ruhái, és mert beletörődik a 12 óra munkába.

( gondolom L nem tudta , hogy anya sokáig jobban keresett mint apa, akkor kezdődtek a viták mikor apa 3x annyi fizetést kapott mint anya)

Beszélték, hogy milyen jó lesz, így-úgy .... elleszünk 4 en.... közölték van egy lánya is.

Egy cica babának egy kis cicája...

Sosem jöttem ki a korán r...ancá válókkal.

Így már egyáltalán nem akartam menni.

Azóta évek teltek el.

2014 nyárig mindig a "szobámban voltam" mikor náluk kellett lenni.

De tavasz végén megszületett B. így már én csak a nappaliban voltam.

Ami meg nem túl kellemes mivel reggel mellettem a konyha (amerikai konyhás)

A szobák is a nappaliból nyílnak.

N barátnői, barátai sem túl kedvesek velem.

N iphone 6s pluszal rohangál, minden évben másikat kap.

Laptopja,tablete van.

Karácsonyra is több száz ezres beépített szekrényt kapott meg még vagy 200 ezer értékben ajándékot.

Én meg alig valamit 50 ezret ha költöttek rám.

Most egy pár órája elmentek és egyedül hagytak mert nem visznek L családjához.

Szétnézem N szekrényében 19 kabátja van.

Nekem 2.

Az egyik N é volt.

Én azt a használt telefont kapom amit N 1 évután Lnek add majd 2 évesen megkapom én.

Mondtam apának, hogy én is szeretnék úgy élni minnt N,

szeretnék beülni kajálni.

Jó lenne ha nem mindenből az akciósat a legolcsóbbat vennénk( anyával) .

Én is ehetném a drága kajákat, és üdítőket ihatnék víz helyett.

N-t mindig is irigyeltem először mert lehetett kutyája... míg nekem nem ( bár még kicsi voltam). Meg sok márkás ruha.

N tiszta smink,szoli,műköröm stb.

Kint van mindene.

Imádják a fiúk.

Rosszabb tanuló mint én de még is elintézték, hogy felvegyék, így jobb suliba jár. Kitűnő tanuló.

De semmit nem tud és tanul.

Én rengeteget.

Azért kivételeznek vele, azért van jobb élete mert az anyja elcsábította apám.

Most apa aki eltartja őket.

L nem dolgozik , valami szépség szalonja meg kondi terme van. Az előző csávói vették neki.

Apával közös a kocsmájuk és a dohányboltjaik.

Apa vette nem L.

Zavar, hogy apa nem foglalkozik velem, N-t pénzeli.

Kifogásokat talál ha szóvá teszem, meg védi őket.

A városomban nem vagyok túl közkedvelt, mivel nem vagyok szép tömeglány.

De szeretném apánál megpróbálni, milyen lenne ott élni hátha menő lennék ott mint N.

#apa #nevelt lánya #apa nem szeret #jobban élnek
2015. dec. 26. 21:32
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
47%

Érthető, hogy bánt, a másik lánynak jobb, mármint gazdagabb körülmények között él,mint Te, s ez fáj Neked, mert az apád teremti ezt meg neki.

De azt már nem tudom megérteni,hogy inkább a luxust,a pénzt választanád az ÉDESANYÁD helyett!!!

Gondolkozz!!!

2015. dec. 27. 10:35
 32/38 anonim ***** válasza:
A másikat már törölték...
2015. dec. 27. 10:56
 33/38 anonim ***** válasza:
Tényleg elég érdekes, hogy az elején még szidod, hogy nem szereted az ilyen krvákat, de aztán meg te is ilyen lennél. Én egyetemre járok, olyan egyetemre, ahol rengeteg az ilyen pcsa. Akik fizetősön vannak, én meg állami támogatotton. Senki nem szereti az ilyen lányokat, mindenkinek meg van róluk a véleményük, és ne akarjál már te is ilyen lenni. Rossz lehet biztos, hogy te nem kapsz meg ennyi mindent, nekem is rosszul esne. De pl. az én szüleim ezeket a dolgokat megadhatnák nekem, mégsem kérem, és inkább magam spórolok a cuccaimra... És rólam nem állítják a hátam mögött 2000en, hogy ribi vagyok.
2015. dec. 27. 11:11
 34/38 anonim ***** válasza:

Nézd,lehet hogy ez megnyugtat majd téged. Írtad,hogy a lány anyja szépségszalon és konditerem tulajdonos. Így akkor nem apukádon múlt,hogy N-nek jobb cuccai vannak,hanem az anyján,mivel azért az ilyen üzletekből bőven csurran-cseppen a tulajnak vissza. Nyilván apukád is beleadott valamicskét N néhány ajándékába,hogy elmondhassák h közös ajándék volt. Az a lány már szerintem eleve jól élt,mikor az anyjával ketten voltak.

A lány anyjának a pénzéhez nem lesz soha közöd. Szóval szerintem nem azért vannak anyagi különbségek köztetek,mert apukád kevésbé szeretne.Eleve N+L egy jólétet hoztak magukkal a közös családba,ennyi. A szüleid értékét ne a pénztárcájuk alapján mérd és becsüld meg jobban Anyukádat. További kellemes ünnepeket.

2015. dec. 27. 11:54
 35/38 anonim ***** válasza:
L és N megfogta az isten lábát!Vicc mik vannak...
2015. dec. 27. 13:49
 36/38 anonim ***** válasza:
33%
A régi gyereknek nem jár semmi, de a kva aki behízelegte magát a pénzes pasihoz az tarthatja a markát.. Mennyi kitartott rüsz van itt, látszik a válaszokból ki az ingyenélő rihe :).. Csak egy baj van anyukáim, öregedtek, szottyadtok, majd le lesztek ám cserélve. Aztán lehet alább adni az igényekből. Hogy tudtok úgy élni, hogy semmi hasznosat nem csináltok, de a másiktól elvárjátok hogy dolgozza magát halálra és tegye alátok a pénzt? Szánalmas.
2015. dec. 27. 17:31
 37/38 anonim ***** válasza:
90%

"látszik a válaszokból ki az ingyenélő rihe "

Szerintem te meg hulye vagy.

2015. dec. 27. 19:59
 38/38 anonim ***** válasza:

Kedves 36-os,valamit nagyon félreértettél.... :)

Az apja részéről természetesen jár neki valami,de egy idegen,vérrokoni kapcsolatban nem álló személy pénzéhez tényleg semmi köze sincs a kérdezőnek.

Nem tudom te mit szólnál,ha egy idegen ácsingózna a pénzedre...

2015. dec. 27. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!