Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa jobban szereti a nevelt...

Apa jobban szereti a nevelt lányát mint engem. Mit tehetek? Hogy lehetne jobb a helyzet?

Figyelt kérdés

Apának másik családja van másik felesége.

A feleségének az előző kapcsolatából van egy velem egy idős lánya és egy közös kisfiúk aki a féltesóm.

Nem szeretném a teljes nevüket elárulni.

Féltesóm- B

Apa felesége-L

a felesége lánya-N

Ők 200 km re laknak tőlem , csak szünetekben látom , nyáron pedig általában ott vagyok 1-2 hónapot.

Kicsinek nagyon apás voltam.

Nagyon meg viselt, hogy messzire költözött a munkája végett.

Nem tudom, hogy L miatt, vagy más miatt de vége lett nekik anyával.

Így már nem csak hét közbe de hétvégén is ott volt, majd ott vett lakást.

A lakást úgy vette , hogy N és én is külön szobát kapunk.

A lakás megvétele után tudtam meg, hogy van L és össze kötik az életüket.

Akkor nem mentem suliba egy hétig ott voltam velük , apával, L el , akkor még N ről nem esett szó.

L tipikus nem dolgozok tartsanak el, anya ellentéte.

Egy hét alatt meg utáltam , mert: anyát igénytelennek nevezte és mondta , hogy ebbe a hülyeségbe nevel engem is.

Azért akarják , hogy jöjjek. Apa pedig helyeselt.

Azért volt anya igénytelen mert nem járt szoliba, nem volt műkörme, póthaja, műszempillája, és kihívó ruhái, és mert beletörődik a 12 óra munkába.

( gondolom L nem tudta , hogy anya sokáig jobban keresett mint apa, akkor kezdődtek a viták mikor apa 3x annyi fizetést kapott mint anya)

Beszélték, hogy milyen jó lesz, így-úgy .... elleszünk 4 en.... közölték van egy lánya is.

Egy cica babának egy kis cicája...

Sosem jöttem ki a korán r...ancá válókkal.

Így már egyáltalán nem akartam menni.

Azóta évek teltek el.

2014 nyárig mindig a "szobámban voltam" mikor náluk kellett lenni.

De tavasz végén megszületett B. így már én csak a nappaliban voltam.

Ami meg nem túl kellemes mivel reggel mellettem a konyha (amerikai konyhás)

A szobák is a nappaliból nyílnak.

N barátnői, barátai sem túl kedvesek velem.

N iphone 6s pluszal rohangál, minden évben másikat kap.

Laptopja,tablete van.

Karácsonyra is több száz ezres beépített szekrényt kapott meg még vagy 200 ezer értékben ajándékot.

Én meg alig valamit 50 ezret ha költöttek rám.

Most egy pár órája elmentek és egyedül hagytak mert nem visznek L családjához.

Szétnézem N szekrényében 19 kabátja van.

Nekem 2.

Az egyik N é volt.

Én azt a használt telefont kapom amit N 1 évután Lnek add majd 2 évesen megkapom én.

Mondtam apának, hogy én is szeretnék úgy élni minnt N,

szeretnék beülni kajálni.

Jó lenne ha nem mindenből az akciósat a legolcsóbbat vennénk( anyával) .

Én is ehetném a drága kajákat, és üdítőket ihatnék víz helyett.

N-t mindig is irigyeltem először mert lehetett kutyája... míg nekem nem ( bár még kicsi voltam). Meg sok márkás ruha.

N tiszta smink,szoli,műköröm stb.

Kint van mindene.

Imádják a fiúk.

Rosszabb tanuló mint én de még is elintézték, hogy felvegyék, így jobb suliba jár. Kitűnő tanuló.

De semmit nem tud és tanul.

Én rengeteget.

Azért kivételeznek vele, azért van jobb élete mert az anyja elcsábította apám.

Most apa aki eltartja őket.

L nem dolgozik , valami szépség szalonja meg kondi terme van. Az előző csávói vették neki.

Apával közös a kocsmájuk és a dohányboltjaik.

Apa vette nem L.

Zavar, hogy apa nem foglalkozik velem, N-t pénzeli.

Kifogásokat talál ha szóvá teszem, meg védi őket.

A városomban nem vagyok túl közkedvelt, mivel nem vagyok szép tömeglány.

De szeretném apánál megpróbálni, milyen lenne ott élni hátha menő lennék ott mint N.

#apa #nevelt lánya #apa nem szeret #jobban élnek
2015. dec. 26. 21:32
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
88%

Egyébként érdekes, hogy azzal kezded az egészet, hogy utálod a k_rva palántákat, de az oldalnyi regényed végén már menő akarsz lenni és csak az érdekel, hogy minden vackot megkapj és pénzeljen apád.

Édesanyáddal milyen a viszonyod?

Mert a történetben csak őt tudom sajnálni, hogy tisztességgel neveli a gyerekét, 12 órázik, a lánya meg simán otthagyná pár új kabátért...

2015. dec. 26. 22:20
 12/38 anonim ***** válasza:
44%

Teljesen jogos, hogy olyan életre vágysz mint valamelyik betű, hiszen a Te apud is, így rád is gondolnia kéne.

Kit érdekel, hogy a másik van vele? Ha elválunk akkor a gyerek elfelejtődik, és csak az aktuális párral élő létezik?

Neki is jár ugyanaz a luxus!

Az meg, hogy neki konditerme, meg szépségszalonja van nem azt jelenti, hogy dolgozik.

Ott az alkalmazott dolgozik, a többit meg a könyvelő végzi. Főleg ilyen szolgáltatást végző vállalkozásban!

Mondd el apudnak konkrétan, hogy Te is úgy akarsz élni. S fáj neked, hogy Te semmit nem kapsz, és más igen.

Ha pedig nem változik semmi, tűrd el a dolgot. Amikor meghal ugyanúgy igényt formálhatsz a vagyona x részére. Szóval no para. Akkor majd ne hagyd magad.

2015. dec. 26. 22:25
 13/38 anonim ***** válasza:
51%
Ők egy család, fogadd el. Kit érdekel, hogy apádnak nincs köze a nevelt lányához, de a felesége lánya, úgyhogy van, mert közösen nevelik. Miért menne ki a nevelt lány, míg te ott vagy, mikor te VENDÉG vagy ott, ráadásul nem azért mész, mert szereted apádat, meg jól érzed magad, hanem hogy neked is csurranjon cseppenjen valami. Szánalmas. Anyád tudja, hogy viselkedsz? Vagy hogy apádnál akarsz élni? Biztos marha jól esik neki. Apád sem akarja, különben venne egy nagyobb lakást, a leírás alapján megtehetné, de valamiért mégsem teszi, fogadd el.
2015. dec. 26. 22:27
 14/38 A kérdező kommentje:

Köszönm 12 es.

Ő maga mondta , hogy a volt csávójitól van a szalon és a kondi is.

Valóban nem ő dolgozik ott.

2015. dec. 26. 22:30
 15/38 anonim ***** válasza:
81%
Képes lennél néhány anyagi dologért otthagyni anyádat egyedül, aki azért gürcöl napi 12 órákat, hogy eltartsa a seggedet? Még te kur_Vázod le apád feleségének a lányát? Inkább szállj mélyen magadba és gondolkozz el ezen. Bár remélem, hogy csak kamu a kérdés.
2015. dec. 26. 22:36
 16/38 Andizsuzsi ***** válasza:
61%
Ma a sz@r apák estéje van? Kíváncsi vagyok, hogy alkoholista, verekedős, kivételezős, extra fizetésből csak 10000 ft zsebpénzt adó stb után mit lehet még kitalálni?
2015. dec. 26. 22:41
 17/38 anonim ***** válasza:
42%

"Neki is jár ugyanaz a luxus! "

Miert jarna? SEMMI koze ahhoz a csaladhoz.

2015. dec. 26. 22:46
 18/38 A kérdező kommentje:

De nekem is jár az a luxus sőt sokkal több

és van közöm hozzá.

2015. dec. 26. 22:58
 19/38 anonim ***** válasza:
67%

"De nekem is jár az a luxus sőt sokkal több "

Draga, egyet tanulj meg, talan meg idoben vagy: az eletben SEMMI sem jar. Lofax se.

"és van közöm hozzá."

Nem, nincs, semmi az egvilagon. Az egy masik csalad, te nem tartozol oda. Ennyi erovel a szomszedeknal is kopoghatnal, ahhoz sincs kevesebb kozod.

2015. dec. 26. 23:01
 20/38 anonim ***** válasza:
56%
Neked jár a gyerektartás, semmi több. Nem vagy család tag. Anyád részéről jár, az meg neked nem elég.
2015. dec. 26. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!