Apa jobban szereti a nevelt lányát mint engem. Mit tehetek? Hogy lehetne jobb a helyzet?
Apának másik családja van másik felesége.
A feleségének az előző kapcsolatából van egy velem egy idős lánya és egy közös kisfiúk aki a féltesóm.
Nem szeretném a teljes nevüket elárulni.
Féltesóm- B
Apa felesége-L
a felesége lánya-N
Ők 200 km re laknak tőlem , csak szünetekben látom , nyáron pedig általában ott vagyok 1-2 hónapot.
Kicsinek nagyon apás voltam.
Nagyon meg viselt, hogy messzire költözött a munkája végett.
Nem tudom, hogy L miatt, vagy más miatt de vége lett nekik anyával.
Így már nem csak hét közbe de hétvégén is ott volt, majd ott vett lakást.
A lakást úgy vette , hogy N és én is külön szobát kapunk.
A lakás megvétele után tudtam meg, hogy van L és össze kötik az életüket.
Akkor nem mentem suliba egy hétig ott voltam velük , apával, L el , akkor még N ről nem esett szó.
L tipikus nem dolgozok tartsanak el, anya ellentéte.
Egy hét alatt meg utáltam , mert: anyát igénytelennek nevezte és mondta , hogy ebbe a hülyeségbe nevel engem is.
Azért akarják , hogy jöjjek. Apa pedig helyeselt.
Azért volt anya igénytelen mert nem járt szoliba, nem volt műkörme, póthaja, műszempillája, és kihívó ruhái, és mert beletörődik a 12 óra munkába.
( gondolom L nem tudta , hogy anya sokáig jobban keresett mint apa, akkor kezdődtek a viták mikor apa 3x annyi fizetést kapott mint anya)
Beszélték, hogy milyen jó lesz, így-úgy .... elleszünk 4 en.... közölték van egy lánya is.
Egy cica babának egy kis cicája...
Sosem jöttem ki a korán r...ancá válókkal.
Így már egyáltalán nem akartam menni.
Azóta évek teltek el.
2014 nyárig mindig a "szobámban voltam" mikor náluk kellett lenni.
De tavasz végén megszületett B. így már én csak a nappaliban voltam.
Ami meg nem túl kellemes mivel reggel mellettem a konyha (amerikai konyhás)
A szobák is a nappaliból nyílnak.
N barátnői, barátai sem túl kedvesek velem.
N iphone 6s pluszal rohangál, minden évben másikat kap.
Laptopja,tablete van.
Karácsonyra is több száz ezres beépített szekrényt kapott meg még vagy 200 ezer értékben ajándékot.
Én meg alig valamit 50 ezret ha költöttek rám.
Most egy pár órája elmentek és egyedül hagytak mert nem visznek L családjához.
Szétnézem N szekrényében 19 kabátja van.
Nekem 2.
Az egyik N é volt.
Én azt a használt telefont kapom amit N 1 évután Lnek add majd 2 évesen megkapom én.
Mondtam apának, hogy én is szeretnék úgy élni minnt N,
szeretnék beülni kajálni.
Jó lenne ha nem mindenből az akciósat a legolcsóbbat vennénk( anyával) .
Én is ehetném a drága kajákat, és üdítőket ihatnék víz helyett.
N-t mindig is irigyeltem először mert lehetett kutyája... míg nekem nem ( bár még kicsi voltam). Meg sok márkás ruha.
N tiszta smink,szoli,műköröm stb.
Kint van mindene.
Imádják a fiúk.
Rosszabb tanuló mint én de még is elintézték, hogy felvegyék, így jobb suliba jár. Kitűnő tanuló.
De semmit nem tud és tanul.
Én rengeteget.
Azért kivételeznek vele, azért van jobb élete mert az anyja elcsábította apám.
Most apa aki eltartja őket.
L nem dolgozik , valami szépség szalonja meg kondi terme van. Az előző csávói vették neki.
Apával közös a kocsmájuk és a dohányboltjaik.
Apa vette nem L.
Zavar, hogy apa nem foglalkozik velem, N-t pénzeli.
Kifogásokat talál ha szóvá teszem, meg védi őket.
A városomban nem vagyok túl közkedvelt, mivel nem vagyok szép tömeglány.
De szeretném apánál megpróbálni, milyen lenne ott élni hátha menő lennék ott mint N.
Apa nem is
de a nevelő anyum
annál inkább
N nek adja
"18 eves korodban pedig koveteled ügyvéddel a rad eső anyagi részt apád vagyonából."
LOL :)
" Leeg a lakasuk. Mit fognak veled csinalni, semmit?"
Jaja, bevagjak a dutyiba, meg elete vegeig fizetheti a gyujtogatast. Ember, te magadnal vagy?
"mert te vagy a lánya és ezek neked járnának."
Oriasi tevedes. Elvaltak, masik csaladja van.
Gyerektartas jar egyedul, semmi mas.
Épp már csak ez hiányzott ennek a szédült csitrinek, hogy valami névtelen idióta lopásra és gyújtogatásra biztassa. Ennek lenne következménye, pláne, ha már elmúlt 14 a kérdező. Csak a legkisebb lenne ezek között az, hogy ha netán tovább akarna tanulni, esélye se lenne a rokontartásra az apjától.
Kérdező, ezt a problémát apádnak add elő, az szerintem esélytelen, hogy odaköltözz, viszont néha tényleg elvihetne vásárolni. (Bár annyi pénze azért mégse lehet, ha egy két és fél szobás lakótelepi lakásban élnek, a sok pénz nem itt kezdődik.) Azt azért tartsd szem előtt, hogy akire biztosan számíthatsz, egész életében, az az édesanyád, az apád szemmel láthatóan nem ilyen. Amilyen az új feleség, tuti, hogy a lehető legtöbb gyerektartást vasalnák ki anyádból, ha netán mégis apádhoz költözhetnél, viszont te akkor sem lennél úgy kezelve, mint a mostohatesód, mert úgy tűnik, a komoly pénz nevelőanyádnál van, ő meg tud vigyázni rá. Nem véletlen, hogy apád lakásában élnek.
Annyira meg ne irigyeld a mostohatesót, lehet, hogy anyagi szempontból mindene megvan, de az "apák" jöttek-mentek az életében, el tudom képzelni, most mennyire "örül" az új jövevénynek is.
Édesanyád mit szól ehhez az eszmefuttatásodhoz?
Szerintem apádék közösen bíztosítják a legjobb esetben, vannak közös vállalkozásaik, a nőnek meg van ezen felül szalonja és kondi terme... Nincs több jogod, a masik lánynak annyi koze van apádhoz mint neked apád új feleségéhez, ugyhogy az egész attól függ kinek a vállalkozása hoz több pénzt.. Elhiszem, hogy rosszul esik, de csak magadat kesergeted ezzel, ahelyett, hogy elfogadnád s pl értékelnéd édesanyádat aki 12órázik, hogy te ne éhezz ;)
L-nek, a testvérével közös virágboltjában dolgozhatnál ha akarsz, abból lenne pénzed "menő cuccokra"
De te egyetlen alkalommal sem éltél a lehetőséggel.
Csak ingyen jók a menő cuccok.?
Faternek 19.500- gyerektartást kellene fizetni, de ő 60-at fizet.Az 480000.- forint plusz pénz a kötelező felett éves szinten.
Az új családja bevételeihez, és életszínvonalához valóban nincs közöd.
Az meg, hogy egy másik fiókból megerősítetted saját kérdésedben feltett ostobaságaidat(a #12-es válasz ami a szellős írás stílusról egyértelműen beazonosítható) az a szánalom csúcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!