Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha szüleim miatt...

Mit tegyek ha szüleim miatt nem merek szexuális kapcsolatot folytatni, pedig nagyon kívánom?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, kb egy éve veszítettem el a szüzességem, ám azzal a fiúvaal nagyon rossz élmény volt, nem szeretett, kihasznt, hosszú időbe telt, míg kihevertem, nem sokszor feküdtem le vele, a szüleim nem tudnak erről, ami nem ks baj, ugyanis kb. kitagadnának. Vagy ha nem os, de naagyot csalódnának. Ettől függetlenül imádom őket, meg ők is engem, ez az egyetlen téma amit nem tudnak kezelni...

Azonban most, hogy végre kihevertem azt a srácot hatalmas nehézségek árán, életmódváltáss, fogytam elég sokat is és teljesen megváltoztam, most nagyon szeretnék valakit. De igazából a szex része sokkal jobban érdekel,mint a szerelem meg már nem vagyok olyan naiv, most rengetegen akarnak kapcsolatot de én nem. Magyarán mondva egyszerűen csak szexre vágyom, ám ha a szüleim ezt megtudnák biztosan megölnének. Mit tegyek?

2015. dec. 26. 17:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak sexre vágyol nem hinném, hogy nehezedre esne partnert találni hozzá

A szüleidnek meg nem kel mindenről tudniuk

2015. dec. 26. 17:38
 12/21 anonim ***** válasza:
95%

Fiúk közül is sokan csak szexre vágynak.

Minket ezért senki nem ítél el (legalábbis nem annyira mint a lányokat), te se érezd magadat r_ibancnak emiatt.

Egyáltalán ne.

2015. dec. 26. 17:56
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én 23 évesen szexeltem először egy nővel, és a szüleim nem tudtak róla.

Nagy baj lenne,ha megtudnák,hogy házasság előtt szexeltem nővel. Ugyanis a szüleim vallásosak.

Szóval szerintem nem kell elmondanod,ha biztosan tudod kezelni a helyzetet.

Pl. én olyan nővel szexeltem,aki elég messze lakik(nem prostival) tőlem.

24/F

2015. dec. 26. 18:02
 14/21 A kérdező kommentje:
És ha nem tudok szerelmes lenni? Néha úgy érzem, az előzőt sem szerettem igazán, inkább csak elhitettem magammal...
2015. dec. 26. 18:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Az elsőbe nem voltam szerelmes,de a második szexpartnerembe nagyon szerelmes voltam(együtt jártunk). Hónapokig szenvedtem,amikor elhagyott.És ő volt az utolsó,akivel szexeltem.
2015. dec. 26. 18:23
 16/21 anonim ***** válasza:

Ne aggódj kérdező, mindjárt kapod az "ismerkedős" levelek halmazát!

Amúgy meg 19 éves vagy! Felnőtt! Már a szüleid sem szólhatnak semmit, azt csinálsz, amit akarsz (a Btk. keretein belül)!

2015. dec. 26. 18:26
 17/21 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem egy szülőnek semmi köze a felnőtt gyereke szexuális életéhez. A helyedben én kerülném a témát, nem beszélnék róla, és élném az életemet, ahogy nekem jó.

Attól meg ne félj, hogy sosem leszel szerelmes. Az első szerintem azért nem volt igazi szerelem, mert valahol érezted, hogy kihasznál, még ha nem is ismerted be magadnak. Majd jön olyan férfi, akivel minden tökéletes, a szerelem is megvan, és jó az ágyban is.

2015. dec. 26. 18:43
 18/21 anonim ***** válasza:
21 eves vagyok es 2.5 eve tart ilyen szex es mas semmi.dolog. Szuleim.is ugymond kicsit maradaiak ezert ha kitudodna eleg nagy baj lenne. Persze nekem konyebb eltitkolni mert 1 emberrel vagyok de ha te tobb emberrel akarsz egyutt lenni hamar a szajukra vesznek az emberek. lenyeg a lenyeg ennyi idosen mar annyira ne erdekeljen h a szuleid mit csinalnanak veled, eld a fiatal korod. Ezt is lehet okosan csinalni, hogy ne tudodjon ki semmi.
2015. dec. 26. 20:58
 19/21 anonim ***** válasza:
43%

miért kéne bármirol is beszámolni a szuleidnek?

én 27 éves koromig csináltam ezt..csak az élvezeti része miatt. reggel jott az egyes számu, délután a sulihoz már a kettes jott, majd este jott a harmadik...na és? teljesen jol éreztem magam igy. mondjuk annyibol egyszerubb volt nekem, hogy volt egy lakásom, amiben egyedul laktam..haza meg havonta-kéthavonta jártam.

azota eltelt 10 év, gyerekeim vannak és férjem.

2015. dec. 26. 23:13
 20/21 anonim ***** válasza:
43%
még annyit, én nagyjábol mindenkibe szerelmes tudtam lenni, kb egy hétig. 3-4 alkalom után már nem kellett a férfi..hiába kedveskedtek, hoztak-vittek..kellett az az izgalom, hogy uj..randik, csokok, érintések, flortok..minden legyen uj. egyébként mindig volt 3 fix "barátom" 3 éven keresztul. (a mai napig beszélek veluk). jut eszembe, a férjemet is bemutattam nekik :D sot a gyerekeimet is látták már.
2015. dec. 26. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!