Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem tudok már végre...

Miért nem tudok már végre szexuális kapcsolatot létesíteni? 22/F

Figyelt kérdés

A külsőmmel a csajok elmondása szerint nincsen gond. 180 cm magas vagyok, izmos, 80 kg, talán kicsit vékony, de nekik bejön. Bulizni viszont nem szoktam járni. Interneten szoktam inkább lányokkal ismerkedni, de mindenki csak komoly kapcsolatot akar. Most ennyi jutott eszembe, ha valamire még kíváncsiak vagytok, kérdezzetek!

Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

2015. dec. 9. 11:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Próbálkozz idősebb nőknél, akik unják a férjüket :)

Társkeresőn nyugodtan írd be, hogy konkrétan szexkapcsolatot keresel.

2015. dec. 9. 11:47
 2/18 anonim ***** válasza:

"Társkeresőn nyugodtan írd be, hogy konkrétan szexkapcsolatot keresel."

Ezzel szinte egyedüli fiú leszel.

2015. dec. 9. 12:10
 3/18 A kérdező kommentje:
Persze, ez nem így működik. Teljesen mindegy mit írok ki, nekem nem fog írni senki. Úgy is én kezdeményezek, aztán a csaj lép tovább, ha akar, illetve lesz belőle ami lesz, ami általában semmi...
2015. dec. 9. 12:11
 4/18 anonim ***** válasza:
De vannak olyan oldalak, ahol direkt szexet keresnek. Most nem a klasszikus társkeresőkre gondoltam.
2015. dec. 9. 12:12
 5/18 A kérdező kommentje:

Jó, de az is semmi... Jó is lenne, ha működne... Néztem is, körülbelül 4 megyéből találtam egy nőt, de az is ki tudja milyen...

Én egyszerűen egy normális lánnyal szimpátia alapján szexelni szeretnék. Nem lenne ez olyan bonyolult, csak nem tudom miért nem jön már össze.

Más "barátság extrákkal" kapcsolatokat létesít, nem tudom hogy. Nekem az ilyen tökéletes lenne.

2015. dec. 9. 12:15
 6/18 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy mégis buliba kéne járnod.
2015. dec. 9. 12:18
 7/18 A kérdező kommentje:
De buliban mennyi az esélye, hogy egyáltalán szóba állnak velem, ha a kimondottan társkereső oldalon nem ír vissza, csak a lányok 2%-a körülbelül, és abba benne van a "nem" is. Pedig a társkeresőn azért vannak fent, mert társat keresnek elvileg. Buliban meg lehet nem is keresnek társat ráadásul...
2015. dec. 9. 12:20
 8/18 anonim ***** válasza:
A bulin meg az interneten kívül csak van más szociális interakció az életedben!
2015. dec. 9. 12:22
 9/18 A kérdező kommentje:

Igen van. Csak nem ott ahol én tartózkodok. Például

- Egyetemre járok, ahol a 99% fiú;

- Középiskolában is ugyan ez volt;

- Bejárós vagyok, így itthon sem, és ott sem vagyok hosszabb ideig;

- A haverjaimmal régebben nem nagyon csajoztunk, a hobbinkat űztük

- Az egyetemen barátokat már egyre nehezebb szerezni, gondoljunk arra, akik már ovodás korukban ismerték egymást...

- Egyedül mentem a középiskolai osztályból felsőokatatási intézménybe, ezért senkit nem ismertem mélyebben.

2015. dec. 9. 12:26
 10/18 anonim ***** válasza:
Nemzeti Fiú Egyetem? A NFE-nek nem a NLE a társintézménye?
2015. dec. 9. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!