Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem tudok már végre...

Miért nem tudok már végre szexuális kapcsolatot létesíteni? 22/F

Figyelt kérdés

A külsőmmel a csajok elmondása szerint nincsen gond. 180 cm magas vagyok, izmos, 80 kg, talán kicsit vékony, de nekik bejön. Bulizni viszont nem szoktam járni. Interneten szoktam inkább lányokkal ismerkedni, de mindenki csak komoly kapcsolatot akar. Most ennyi jutott eszembe, ha valamire még kíváncsiak vagytok, kérdezzetek!

Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

2015. dec. 9. 11:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Műszaki vonal... Pont a legrosszabb ilyen szempontból. Nem szeretném, ah elviccelnénk a kérdést. Tudom, hogy az Egyetemről mindenkinek a bulizás, meg a csajozás jut az eszébe - na hát itt ezt nem lehetne megcsinálni.
2015. dec. 9. 12:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Én villanymérnök tanonc koromban ismertem meg a feleségemet egy SOTE kollégiumi buliban. Ilyet kell csinálni. Aztán valami csak összejön.
2015. dec. 9. 12:35
 13/18 anonim ***** válasza:

Sajnos nem jön be a lányoknak a külsőd, csak az ellenkezőjét mondják annak, amit gondolnak, mint mindig. Mivel nem akarnak megharagítani, megsérteni, emiatt előnyöktől esnének el vagy ellenséget szereznének.

Ha társkeresőn nem írnak vissza, akkor biztos ez a helyzet.

Azt, hogy mindenki csak komoly kapcsolatot akar, szintén hazugság. Ezeknek a lányoknak 90%-ban van már szexpartnerük, aki Nálad jobban néz ki, de titkos a kapcsolat. Na, neki nem mondták, hogy komoly kapcsolatot szeretnének! Vagy mondták, csak az kinevette őket és lehúzta a bugyijukat.

A kisebbik baj Veled az, hogy nem nézel ki jól (én se nézek ki jól, tényleg nem bántani akarlak, a fiatal lányoknak az arcvonásaid számítanak, ami 100% genetika), a nagyobbik baj az, hogy elhiszed, amit mondanak. Ez azért fáj nekem, mert 22 évesen én is elhittem.

Minél hamarabb döbbensz rá az igazságra, annál több szép év lesz az életedben.

36/F

2015. dec. 9. 14:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Előzőnek van némi igazsága. A "barátság extrákkal" 99%-ban úgy működik, hogy a férfi dugni akar, a nő komolyabbat szeretne, de mivel a férfi több szinttel feljebb van (külső, anyagiak, akármi miatt) ezért a nő belemegy a szexkapcsolatba, miközben végig abban reménykedik, hogy majd lesz ott a másik részéről szerelem is...
2015. dec. 9. 15:14
 15/18 A kérdező kommentje:

Kedved #14-es válaszoló!

Ez teljesen így van. Most pontosan ugyan ilyen helyzetben vagyok, akárcsak én is írhattam volna ezt. Csak sajnálnám szegény lányt, hogy ott hagyjam utána, pedig megtehetném, mit leírtál :( Nagy szemétség lenne?

2015. dec. 9. 16:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja hoppá, kicsit félreolvastam a privát üzenetet... így igen, nagy szemétség lenne. De te döntsd el, neked mi fér bele.
2015. dec. 9. 17:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Velem is hasonló a helyzet ,csak én 19 vagyok, járok is bulizni, de ott is csak elhajtanak...
2015. dec. 9. 19:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Miért lenne szemétség? Basszus nem az óvodában vagy, próbálj már felnőttesen gondolkodni. Ha egy lány széttárja neked a lábát, az az ő akarata is, azt ő is szeretné, miért lennél te szemét, ha idáig eljuttok? Felnőtt emberek között a szexhez elég a szimpátia is, mindkét fél tudja, hogy a másik bármikor továbbléphet, ha olyanja van. Ez nem a Hamupipőke meséje. Szóval ha olyan van egy lánnyal, hogy ágyba viheted, vidd ágyba azonnal, a jövő kit érdekel. Másképpen fogalmazva: az, hogy megdugsz egy lányt, nem azt jelenti, hogy 99 éves koráig te leszel az egyedüli férfi az életében, és ha otthagyod, becsapod. :D A tinik gondolkodnak így.

Az a baj veled igazából, hogy ilyen álomvilágban élsz, mindenről megvan már a negatív véleményed (amiknek a többsége hülyeség), és itt írkálnak emberek neked ötleteket, de mindegyik lepereg rólad, mert reflexből van már rá egy válaszod, hogy miért nem jó.

Az a helyzet veled, hogy te nem is akarsz becsajozni, már elkönyvelted magadban, hogy te senkinek se kellesz. Így nem is fog menni :D Itt is igazából csak sajnáltatod magad.

Döntsd el magadban, hogy mit akarsz, ha szexet akarsz nővel, akkor változtass a hozzáállásodon. És ne akarj görcsösen nőt, hanem tanuld meg lesz*ni őket. CSak annak a pasinak van esélye a nőknél, akiről a nők nem tudják eldönteni, hogy mit akar, és fennáll a veszélye számukra, hogy el is veszíthetik. Ha nővel ismerkedsz, éreztesd vele, hogy te választottad őt, és ha nem úgy viselkedik, ahogy te szeretnéd, akkor el is dobhatod. Ez vonzza a nőket, nem az, hogy "úristen a lábaid előtt heverek, mindent megteszek neked". Ez utóbbit a nők messziről kerülik.

Amúgy én azt ajánlom, hogy menjél el bulizni és szedjél fel valakit. Végső esetben menj el örömlányhoz. Ugyanis látszik, hogy még szűz vagy, és ez nem jó a csajozásnál, mert érződik a gondolkodásodon. Viszont ha megismered a nőket ruha nélkül, akkor egészen másképp fogsz hozzájuk állni.

2015. dec. 9. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!