Normális hogy 12 éves lány az apjával alszik? (Elvált szülok)
Figyelt kérdés
2015. dec. 21. 19:28
3/10 anonim válasza:
Nem, nem normális.
Kb 10 éves korig még talán az, de ilyen korban már nem.
De ha így érzed jól, akkor ne figyelj mások véleményére.
Néhány év múlva barátod lesz, akivel esetleg szeretnétek együtt aludni... Akkorra azért ezt már próbáld hanyagolni.
Viszont a barátaiddal, osztálytársaiddal ezt ne nagyon oszd meg, mert ki fognak cikizni.
4/10 anonim válasza:
Szerintem nem. Nekem 12 évesen még anyámmal kellett aludnom de utáltam, egyrészt nem fértem el, másrészt tudtam, hogy ez nem normális. Ki is rinyáltam még abban az évben egy matracot, amin aztán külön alhattam. Szóval szerintem a gyerek is érezheti már, hogy ez így nem jó. Pláne, hogy az ellentétes nemű szülővel kell aludnia.
5/10 anonim válasza:
Kérdés, hogy az alvás hogy történik? Ha két egymás mellett lévő ágyban, még csak-csak. De ha a szó konkrét értelmében, tehát együtt, egy ágyon, az elég furcsa.
7/10 anonim válasza:
Volt már rá példa. Este szoktak elalvás előtt beszélgetni, közben mindketten elaludtak. Nagyon jó a kapcsolatuk, a nevelt lànyom nagyon apás. Főleg, mióta az anyja megszülte a második lányát, és a naggyal alig foglalkozik. Nem gyakori a dolog, és semmi rossz nincs benne. Sőt, a gyereknek sokat számítanak ezek az esti lelkizések.
8/10 anonim válasza:
Attól függ.:
Nem mindegy, hogy azért, mert csak egy egyszobás lakásra volt pénze az apádnak és csak így tudjátok megoldani, vagy, hogy van rendes szobád, ágyad, de ennek ellenére apád mellett alszol. Ne értsd félre, ez most nem a jó és a rossz megkülönböztetése volt feltétlenül, de esetleg, ha a 2. opció igaz rád, lehet, hogy érdemes lenne felkeresni egy pszichiátert, hogy feltárd ennek okait.
9/10 anonim válasza:
Szerintem ez így kevés infó. Ennyi idősen én is aludtam együtt apámmal, mert 11 voltam mikor elváltak a szüleim, kb. 12 lehettem mikor megvette apu a lakását és először csak 1 ágy volt (kihúzható). Szóval amíg meg nem jött meg a többi bútor, addig együtt aludtunk hétvégén ha mentem hozzá. Ezen kívül amikor már be volt rendezve a lakás, volt 2-3 alkalom, hogy lámpaoltás után kotortam át a takarómmal apámhoz. Ugyanis sikerült kirinyálnom, hogy megnézhessem vele az Alien egyik részét, de elég félős vagyok. :D
10/10 anonim válasza:
Teljesen normális. Nekem 14 éves koromig apukám mosta a hajam, mert igényem volt rá. Ha még nagyon gyerek a lány, és szeretné akkor mi ebben a furcsa? Ti vagytok az undorítóak, ha egy normális (!) apa-lánya kapcsolatba bármi szexualitást beleláttok... 24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!