nagyon rossz a kapcsolatom az apámmal, mindenér szól kötekszik, eléfedetlen hibábaztat okol még az anyámat is.nem szeretem. sosem számíthattam rá lelkileg egykedves finom szava nem volt hozzám soha ha valamit nem tudtam mindig azt mondta buta vagy nem vagy jó stb....utált mindig is mások előtt szégyellt.
2015. márc. 1. 12:33
1/8 anonim válasza:
Jelen. :) detto ugyanez. Szerintem nem akart engem. Sz..d le torodj bele. Evek ota nem tartom vele a kapcsolatot.
2015. márc. 1. 12:37
2/8 A kérdező kommentje:
ezért nem találtam meg az igazit....sosem volt jó senki...sosem tudtam pasikról beszélni az apámmal h melyik csak kihasznál... nem szeret... sosem tudtam ezekről beszélni...mert sosem volt kedves.....az apám velem ...sosem tudott elfogadni olyannak a milyen vagyok állandóan meg akarta mondani mit tegyek ....és mit nem most az életem egy rossz döntések következménye a férfi akit szerett otthagyott egy gyerekkel....sosem vígasztalt az apám ha elhagytak becsaptak sose semmiért nem állt ki mellettem..a gyerekem apj is jól belémrúgott!!! egész terhességem alatt egyedül voltam még a kisfia születésére sem jött el!
2015. márc. 1. 12:42
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem apád hibája, hogy rosszul választottál férjet, az a te hülyeséged volt. Nekem is rossz a kapcsolatom vele, még csak fel sem merült bennem sosem, hogy pasikról beszélgessek vele. Örülök, ha 2 értelmes mondatot tudok vele váltani hétköznapi dolgokról. Szóval ne rá mutogass.
2015. márc. 1. 13:10
4/8 anonim válasza:
Igenis kihatással van a rossz párválasztásra, ha az apáddal szar a kapcsolatod! Nem is értem, ezen neked mi nem volt egyértelmű, kedves utolsó.
Nekem is rossz a kapcsolatom az apámmal. Kicsi koromtól kezdve szorongtam tőle, folyton csak becsmérelt, nem dicsért, közben rengeteget várt el. Felnőtt koromban is mindig számonkért, beleszólt az életembe, ellenőrizgetett, úgy beszélt velem, mint egy SS tiszt. Nem foglalkozom vele, örülök, hogy nem vele kell élnem. És sajnálom, amiért így érzek, de nem tudok másképp viszonyulni hozzá. Nagy ívben kerülöm ezt a férfitípust.
2015. márc. 1. 13:16
5/8 anonim válasza:
Persze, nyilvánvaló, hogy hatással van az apjával való rossz kapcsolat az emberre, de attól még lehet használni az agyunkat a párválasztásnál...
2015. márc. 1. 13:28
6/8 anonim válasza:
Szerencsére én apaként nagyon jó kapcsolatot ápolok a lányommal. Sajnálom, hogy neked rossz apa jutott. De ne hidd, hogy mindenki ilyen. Sajnos ebben nem volt szerencséd. De szerintem tanulsz belőle, a te gyerekeid apja nem ilyen lesz.
2015. márc. 1. 15:13
7/8 anonim válasza:
Szia!
Én sem jöttem ki apámmal soha. Bár még mindig vele élek már várom, hogy elköltözhessek innen.
Kisebb koromban mindig lenézett ( ezt nem tudod megcsinálni, semmit sem lehet rámbízni stb) az önbizalmamat is teljesen elvette.
A fiúkkal is nehezen ismerkedem és ha lesz is barátom majd tuti nem mondom el neki.
Mi is csak a hétköznapi témákról beszélünk néha még arról sem ( a titkaimat, bajaimat a barátnőimnek mondom el).
23/L
2015. márc. 1. 15:29
8/8 anonim válasza:
Velem is ez van :( mar nemnaon beszelek vele es ez fel is tunt neki...de hát én nem vagyok hajlando vele beszelgetni. nem tom mert de megutaltam.meg koszonni se akarok v ilyesmi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!