Mit fognak szólni?
igen..én sem értem ezt a részét. ugy néz ki évekig nem is telefonáltatok, ha még azt sem tudják, hogy egyáltalán létezik -e unokájuk vagy sem.
nem mindegy mit gondolnak? ha eddig mindegy volt, legyen az most is.
Szia!
Ha pár éve találkozol újra, nem kérdezték meg Tőled ezt ezidő alatt?
Akkor én tuti nem izgulnék, ha még ennyit sem tudnak rólam. Elillanna a megfelelési kényszerem, pillanatok alatt.
Ha a te szüleid olyanok mint az enyémek, kétszínűek, akkor tuti, hogy előretelefonálnék, és egy alkalmas pillanatban ajtóstól rontanék a házba. De ez én vagyok, az én szüleimmel. Függ a lelkiállapotuktól is, ha tudom, hogy utánna hetekig ezzel szekálnának, akkor nem mondanám el előre.
Kicsit kusza lett, de próbáltam segíteni.
Elvileg karácsonykor a szeretet ünnepe van, és van olyan év, hogy a következő alkalomkor már nincsenek azok ott velünk, akikkel tavaly együtt ünnepeltük. Erre azért gondolj Te is. Illetve, becsüljenek meg! Ehhez nem kell unoka.
A saját tapasztalat annyi, hogy akik már nincsenek velem, azokért fáj a szívem, hogy nem találkozott az unokájával.. De aztán belegondolok, hogy valószínű a legjobbat akarná nekem. Fentről meg mindent úgyis lát.
Komolyan nem értem. Ha a szüleidnek annyi közük sincs az életedhez, hogy tudjanak róla, ha már szültél, akkor mit számít, hogy mit szólnak hozzá, hogy még nem?
Vagy miből gondolod, hogy érdekli őket az unoka téma? Úgy tűnik te sem nagyon érdekelted őket, ha ennyire nincs rálátásuk az életedre. Nem vagyok biztos benne, hogy ez annyira mozgatná őket, maximum a társadalmi elvárások szintjén, de azzal meg nem kell foglalkozni.
Ennek két oka lehet,
1) tapintatos, és tudja, h a te életed
2) nem érdekli az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!