Megengednétek, hogy a 13 éves lányotok saját zsebpénzéből Sd kártyát vegyen a tabletjéhez? Miért?
Figyelt kérdés
2015. dec. 19. 10:50
21/27 anonim válasza:
Mert egyébként tabletre nagyon szüksége van egy 13 éves gyereknek... gratula. :)
22/27 anonim válasza:
#21. A tablet már eleve a világ leghaszontalanabb torzszülött kütyüje, nem értem, mi köze ennek az életkorhoz. Ha egy 13 évesnek vesz a szülő, akkor mi van?
23/27 anonim válasza:
Nem engedném !! Az egy ördögi találmány!!! Minden bérgyilkos ott kezdte, hogy SD kártyát vett a tabletjéhez!!!
Viccet félretéve, megengedném. :D
25/27 anonim válasza:
Ki emelte ki ezt a kerdest? Kinek nem egyertelmu meg a valasz?
26/27 anonim válasza:
Az én gyerekem a saját pénzéből gazdálkodik...azt vesz rajt amit akar,neki kell megtanulni gazdálkodni,spórolni.
27/27 anonim válasza:
Szerintem is azért zsebpénz.... tudom mekkora izgalom neki, meg öröm, hogy ezt saját maga vette - volt már néhány 13 éves lányom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!