Mit szóltok a lusta szüleimhez?
Egyedül apámnak lenne rá talán indoka, hogy semmit se csináljon egész nap, mert ő elég sokat dolgozik. Viszont mikor nem dolgozik akkor is csak fekszik egész nap, a kert meg el van hanyagolva, a csap is már hónapok óta elég nehézkesen használható, még is leszarja, pedig ért a barkácsoláshoz. Anyám viszont már fél éve itthon van, munkát keres, és a ház, amiben eddig mindig szép rend volt (mindig megdicsérték a vendégek) úgy néz ki mint valami putri. Állandóan panaszkodik hogy jajj, neki kell főzni, jajj be kell vásárolni, pedig tényleg kb. semmit se csinál egész nap. Ő is legszívesebben csak heverészne egész nap mint apám.
Vendégeket se merek már hívni ebbe a házba, mert ez nagyon gáz ami itt van. Ja, és hogy én miért nem csinálom meg helyettük? Egyetemista vagyok, kollégiumban, és 1-2 hetente járok haza. Most a vizsgaidőszakban sem azzal fogok foglalkozni, hogy felszedjem a ruhadarabokat a kert közepéből, meg a gereblyét.
Elsősorban a véleményetekre lennék kíváncsi, nem megoldást várok, pszichológus kéne nekik amit már többször is javasoltam, de nem mernek szembe nézni önmagukkal.
Most nem tudom megfogalmazni a gondolataimat a szüleiddel kapcsolatban, de csak annyi, hogy van ez így.
És nem bántás képen, de ha annyira zavar akkor igen is vedd a kezedbe a dolgok rendbetételét, ez ne legyen kifogás, hogy te tanulsz. Apád meg dolgozik, anyád ki van hogy nem csinál semmit fél éve, csak főz, és meggyötörte őket az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!