Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szóltok a lusta szüleimhez?

Mit szóltok a lusta szüleimhez?

Figyelt kérdés

Egyedül apámnak lenne rá talán indoka, hogy semmit se csináljon egész nap, mert ő elég sokat dolgozik. Viszont mikor nem dolgozik akkor is csak fekszik egész nap, a kert meg el van hanyagolva, a csap is már hónapok óta elég nehézkesen használható, még is leszarja, pedig ért a barkácsoláshoz. Anyám viszont már fél éve itthon van, munkát keres, és a ház, amiben eddig mindig szép rend volt (mindig megdicsérték a vendégek) úgy néz ki mint valami putri. Állandóan panaszkodik hogy jajj, neki kell főzni, jajj be kell vásárolni, pedig tényleg kb. semmit se csinál egész nap. Ő is legszívesebben csak heverészne egész nap mint apám.

Vendégeket se merek már hívni ebbe a házba, mert ez nagyon gáz ami itt van. Ja, és hogy én miért nem csinálom meg helyettük? Egyetemista vagyok, kollégiumban, és 1-2 hetente járok haza. Most a vizsgaidőszakban sem azzal fogok foglalkozni, hogy felszedjem a ruhadarabokat a kert közepéből, meg a gereblyét.

Elsősorban a véleményetekre lennék kíváncsi, nem megoldást várok, pszichológus kéne nekik amit már többször is javasoltam, de nem mernek szembe nézni önmagukkal.

2015. dec. 19. 10:18
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Most nem tudom megfogalmazni a gondolataimat a szüleiddel kapcsolatban, de csak annyi, hogy van ez így.

És nem bántás képen, de ha annyira zavar akkor igen is vedd a kezedbe a dolgok rendbetételét, ez ne legyen kifogás, hogy te tanulsz. Apád meg dolgozik, anyád ki van hogy nem csinál semmit fél éve, csak főz, és meggyötörte őket az élet.

2015. dec. 19. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!