Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum elvesz tőlem mindent,...

Anyum elvesz tőlem mindent, ha félévkor lesz egy hármasom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elkezdődött a gimi (9. osztály), és 2 tantárgyból becsúszott 1-1 hármas. Mindkettőnek a röpdolgozat volt az okozója...

Most is beteg vagyok, szóval lehetetlen, hogy jövő héten kérjem meg a tanárokat, hogy javítsak (láz...). Mit tegyek?

A gépet meg telefont egyszer elvette tőlem 1,5 hónapra, mert kaptam egy egyest, szóval tényleg képes lenne ezekre. Mindig óráról-órára tanulok, de nekem soha sem ment annyira a földrajz és a történelem.:(

Meg amúgy sem valami könnyű iskolába járok, és ezt már elmagyaráztam neki százszor. Osztálytársam szülei annak örülnek, ha megvan a hármas a gyermeküknek. (NEM AZÉRT, MERT H.ÜLYÉK, HANEM MERT NEHÉZ ÉS SOKAT KELL TANULNI)

2015. dec. 13. 20:37
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
#30-as. JÓ. Azt csinálsz a gyerekeddel, amit akarsz. Nyugodtan tanultasd halálra a gyerekedet, nyugodtan mutogasd végig a Juliskáéknak a gyereked kitűnő bizonyítványát, biztos odáig lesznek tőle. De ha nekem a napi 2 óra tanulás és a 4,0 átlag is megfelel, akkor fejre is állhatsz, hidd el, egyáltalán nem ijesztesz meg a "jujjjujjj, minimálbérért fogsz dolgozni a gépsoron" dumáddal. És ha holnap délután halálra gázolnak a zebrán? Akkor mi van? Majd a temetésemen ötszázezerszer kiemelik, hogy szín 5-ös voltam, de közben semmit sem szórakoztam életemben? Bármikor meghalhatunk, az élet pedig arról szól, hogy kiélvezzük. Érdekes, hogy pont te lököd a sódert: "tiszteletet adsz, ha kapsz is". És az nem zavar, hogy TE KÖTÖTTÉL BELE a nézeteimbe?! (Ami mellesleg a KÉRDEZŐNEK lett címezve, NEM NEKED, de azért még papolsz itt a szövegértésről... xd) A NORMÁLIS gépelés pedig tényleg az ALAP tisztelet megadása, ne akard már bemagyarázni nekem, hogy 6 év alatt nem tudtál megtanulni ÉKEZETEKKEL írni. Ne röhögtess már, lehet, hogy fiatal vagyok, de én 9 hónap alatt tanultam meg VAKON írni, tehát nem csak pár ékezetet dobtam rá az addigi tudásomra. Vagy esetleg olyan fapados mobilod van, hogy még ékezet sincs rajta? Mert akkor te sem vagy olyan gazdag :DDD
2015. dec. 14. 15:01
 32/39 anonim ***** válasza:

60% Én is csak azért tudok valamit a gazdaságról, mert anyám közgazdász. Szóval akit nem érdekel a politika, és nem közgazdász suliba jár, azzal akkor mi van? xD

Biztos nagyon okos vagy, nem láthattalak élőbe (nem is akarlak, nyugi). Az a baj, hogy ez kb. már csak kötekedés amit leírtál. Te sokat tanultál, és gazdag lettél, vagy elfelejtetted, hogy kiköltöztél külföldre? :D

Nagyon jó, hogy így szét van offolva minden, emiatt az értelmes kommenteket sincs kedvem elolvasni.

2015. dec. 14. 19:54
 33/39 anonim ***** válasza:
31-eske, draga, szedd ossze magad, mert osszefuggestelenul csapongsz ide-oda.
2015. dec. 15. 07:14
 34/39 anonim ***** válasza:
Statisztika: a környezetemben többségben azok élnek jól, magas színvonalon, akiknek nincs egyetemi végzettsége. :) A gyárban ahol nyáron dolgoztam, az operátorok 90%-a diplomás ember :D
2015. dec. 15. 12:05
 35/39 anonim ***** válasza:

" a környezetemben többségben azok élnek jól, magas színvonalon, akiknek nincs egyetemi végzettsége. :)"

Rossz korokben forogsz.

"A gyárban ahol nyáron dolgoztam, az operátorok 90%-a diplomás ember :D"

Ja persze.

2015. dec. 15. 12:09
 36/39 A kérdező kommentje:
Végül sikerült megbeszélnem vele, köszönöm a válaszokat! :)
2015. dec. 15. 22:58
 37/39 anonim ***** válasza:

tegnap 12:09

Oké, sokan nem kapták meg, mert a nyelvvizsgájuk nincs meg.

2015. dec. 16. 13:49
 38/39 anonim ***** válasza:
#36 Örvendetes. A 60%-osra tegyél magasról, baromságokat ír.
2015. dec. 16. 17:02
 39/39 anonim ***** válasza:

Szerencsére nekem normálisak voltak a szüleim, mikor iskolás voltam. De egyet értek a többi kommentelővel. Anyád ezzel nem fog hosszútávon elérni semmit.

Az életben nem az számít milyen tanuló voltál a középsuliban, de ha tovább akarsz tanulni akkor az utolsó két évre kapcsolj rá nagyon.

Tudom, hogy milyen az, amikor akárhogy erőlködsz úgysem fogsz egy tárgyat 2-esnél 3-asnál jobban teljesíteni.

Az élet nem azon múlik, hogy iskolai életed milyen volt.

2015. dec. 23. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!