Szülők! (leginkább édesanyák) Ti is kiakadnátok, ha megtudnátok a lányotokról?
Idén Szigeten megismerkedtem egy olasz sráccal. Érkezéskor láttuk egymást először, aztán kiderült, hogy egész nulladik napon egymást kerestük :D Egy este botlottunk egymásba újra, aztán kb. fél órán belül annyira egymásra kattantunk, hogy nem volt megállás az ágyig. (pontosabban a sátorig :D) Aztán a feszti végéig együt lógtunk, feltételes módban persze, de elég sok mindent "megéltünk", összeházasodtunk (nyilván csak a fesztiválházasságos dologban, nem igazából:D), egyszer össze is vesztünk, mindemellett rengeteget szexeltünk is, ha épp nem volt progi, akkor egymás sátrában időztünk. (és igen, védekeztünk, mindig)
Amikor "elváltunk", valahogy éreztem, hogy ő nem olyan lesz, mint a legtöbb fesztiválos ismerettség (vagyis hogy utána többet nem látjuk egymást), ez így is lett, azóta tartjuk a kapcsolatot (fb, skype, mindenféle), és pár hete mondta, hogy két ünnep között jön Pestre, mindenképpen akar látni. Nagyon feldobott a dolog, persze rögtön újságoltam is az egyik barátnőmnek, pechemre anyukám "egészen véletlenül, nem direkt!!" a szobám előtt lézengett ezidő alatt, és végighallgatta a trécselésünket, utána pedig jött a számonkérés. (Nem kell mondanom, nem tudott az olasz lovagomról, nem meséltem itthon). Miután az elejétől a végéig beszámoltam róla (anyu már-már zsarolt, hogy ha nem mondom el, blabla..), teljesen felháborodott, hogy én hogy lehetek ilyen felelőtlen, vadidegen külföldivel egy fesztiválon, 17 évesen (akkor még nem töltöttem be a 18at), bármit csinálhatott volna velem, hogy mertem betenni a lábam a sátrába, és egyébként is, felejtsem el a két ünnep közti találkát, ő eltilt az ilyen semmirekellő Gianlucától (nem is ez a neve, de mindegy), és csak mondta, mondta...
Nem szálltam vitába, nem szokásom vele, úgy döntöttem, inkább kivárok, majd lenyugszik. De ez most tényleg akkora bűn? A srác halál normális, ezt ott, és azóta is tapasztalom, persze anyut hidegen hagyja, szerinte csak egy "szoknyapecér, aljas digó, aki majd kihasznál és aztán eldob mint egy rongyot" Szó szerint ezt mondta...
Ti mit gondoltok? Normális a reakciója?
18L
Most nem értem, miért kell így kiakadni... lehet, hogy nem lesz túl komoly a kapcsolat, de akkora baj, ha jól érzik magukat? Amíg nem esik teherbe a kérdező és nem kap el nemi betegséget, addig semmi baj. Fölösleges azon kiakadni, hogy a srác valszeg csak dugni akar vele, ha már erre jár, mivel a csaj se akarhat sokkal többet, ha eddig egyszer se ugrott ki Olaszba a sráchoz, pedig simán megtehette volna. Mindketten ugyanannyit adnak a kapcsolatba, akkor mi a gond?
A srácról, a csajról meg az anyukáról amúgy teljesen eszembe jutott Christina Aguilera egyik száma, az Infatuation :D
Kedves #21, akkor újra a lényeg: "...Tehát a nappali középiskolai tanulmányok alatt köteles eltartani (de max 20 éves korig) utána ugye rokontartási szabályok a mérvadóak..."
Ez a tény.
szerintem te is hibás vagy kicsit. ugyan nincs különösebb mentség anyukád hallgatózására, de valószínű azért teszi mert magadtól nem mondasz el neki semmit.
persze nem mondom,hogy el kellett volna mondani a fesztivál után a dolgot részletesen, de legalább annyit,hogy összeismerkedtél egy olasz sráccal. aztán most megint elég lett volna annyit mondani,hogy itt van a városban, lehet találkoztok majd.
én se avattam be részletesen a szüleimet fiú ügyben, de legalább elmondtam nekik ha találkoztam valakivel, nem elvonultam titokban(ahogy te akartad most karácsonykor) főleg mivel otthon élsz, illik azért beszámolni ha mész valahova.
hogyha jön ide a szünetben, találkozz vele,ha szeretnéd.anyukád nem igazán tilthatja meg.
lehet később bánnád,ha nem találkozol vele. bár igen,szerintem se beszélgetni akar, de ez igazából rajtad is áll,hogy miben leszel partner.
szerintem se helyes első találkozáskor ágyba bújni egy idegennel. de én úgy gondolom,hogy mindenkinek megvan a joga dönteni a saját életével kapcsolatban.
én se a társadalmi elvárásnak megfelelően élek. de ez az én dolgom.
Oké, de az eltartás az kb annyi, hogy megveszi neki a legolcsóbb kaját meg szappant, és engedi hogy melegedjen meg zuhanyozzon otthon. Új ruhákat, telefont, sminket, Sziget belépőt, stb-t nem köteles venni :) Szerintem még mindig jobban jár mindenki, ha a csaj nem játssza a felnőttet, amíg az anyja tartja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!