Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! (leginkább édesanyák)...

Szülők! (leginkább édesanyák) Ti is kiakadnátok, ha megtudnátok a lányotokról?

Figyelt kérdés

Idén Szigeten megismerkedtem egy olasz sráccal. Érkezéskor láttuk egymást először, aztán kiderült, hogy egész nulladik napon egymást kerestük :D Egy este botlottunk egymásba újra, aztán kb. fél órán belül annyira egymásra kattantunk, hogy nem volt megállás az ágyig. (pontosabban a sátorig :D) Aztán a feszti végéig együt lógtunk, feltételes módban persze, de elég sok mindent "megéltünk", összeházasodtunk (nyilván csak a fesztiválházasságos dologban, nem igazából:D), egyszer össze is vesztünk, mindemellett rengeteget szexeltünk is, ha épp nem volt progi, akkor egymás sátrában időztünk. (és igen, védekeztünk, mindig)

Amikor "elváltunk", valahogy éreztem, hogy ő nem olyan lesz, mint a legtöbb fesztiválos ismerettség (vagyis hogy utána többet nem látjuk egymást), ez így is lett, azóta tartjuk a kapcsolatot (fb, skype, mindenféle), és pár hete mondta, hogy két ünnep között jön Pestre, mindenképpen akar látni. Nagyon feldobott a dolog, persze rögtön újságoltam is az egyik barátnőmnek, pechemre anyukám "egészen véletlenül, nem direkt!!" a szobám előtt lézengett ezidő alatt, és végighallgatta a trécselésünket, utána pedig jött a számonkérés. (Nem kell mondanom, nem tudott az olasz lovagomról, nem meséltem itthon). Miután az elejétől a végéig beszámoltam róla (anyu már-már zsarolt, hogy ha nem mondom el, blabla..), teljesen felháborodott, hogy én hogy lehetek ilyen felelőtlen, vadidegen külföldivel egy fesztiválon, 17 évesen (akkor még nem töltöttem be a 18at), bármit csinálhatott volna velem, hogy mertem betenni a lábam a sátrába, és egyébként is, felejtsem el a két ünnep közti találkát, ő eltilt az ilyen semmirekellő Gianlucától (nem is ez a neve, de mindegy), és csak mondta, mondta...

Nem szálltam vitába, nem szokásom vele, úgy döntöttem, inkább kivárok, majd lenyugszik. De ez most tényleg akkora bűn? A srác halál normális, ezt ott, és azóta is tapasztalom, persze anyut hidegen hagyja, szerinte csak egy "szoknyapecér, aljas digó, aki majd kihasznál és aztán eldob mint egy rongyot" Szó szerint ezt mondta...

Ti mit gondoltok? Normális a reakciója?

18L

2015. dec. 13. 11:37
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
64%
Köszönöm a lepontozást, nem tudom miért kellett. Komolyan, ti nem voltatok fiatalok és szerelmesek? Eléggé sajnállak titeket... Én nem azt mondtam, hogy tegye szét a lábát minden olasznak, hanem, hogy miért ne találkozzon egy vele szimpatikus sráccal. Meg amúgy is, mit tudtok róla? Úgy beszéltek róla, mintha ismernétek és biztosan tudnátok róla, hogy egy nőcsábász...
2015. dec. 13. 12:21
 12/31 anonim ***** válasza:
85%

Eléggé meglepődnék, ha így hónapok után felbukkanna egy srác, aki meglátogat az ünnepeket alatt.

Ha tudtam volna, hogy megismerkedtél valakivel és azóta is tartjátok a kapcsolatot, akkor más. Akkor nem derült égből villámcsapásként tűnt volna most fel ez a pasi.

Arra nem lennék kíváncsi részleteiben, hogy mennyit szexeltetek :) Ezt nem lehet jó hallani egy anyának a gyerekéről :)

2015. dec. 13. 12:23
 13/31 A kérdező kommentje:
Ezt azért nem is részleteztem annyira :D
2015. dec. 13. 12:26
 14/31 anonim ***** válasza:
62%

13: Akkor jó, ha azt nem hallotta :)

Szerintem az lehet a gond, amit írtam is, hogy nem tudott róla egyáltalán, pedig azóta is tartjátok a kapcsolatot. És most csak úgy kész tények elé lett állítva.

2015. dec. 13. 12:28
 15/31 anonim ***** válasza:
37%
Nem tilthat el. Nagykorú vagy, ha nem enged el valahova, "megtiltja", azzal bűncselekményt követ el, ugyanis korlátozza a szabadságodat. Helyedben már csak azért is találkoznék a digóval, hadd szokja anyuka, hogy nem ő szabja meg, hogy kivel barátkozzak. Komolyan, 18 éves vagy, és nem 8 -.- Valamint szerezz egy jól szigetelő, zárható ajtót, mi az már, hogy végighallgatja a beszélgetésedet? A pofátlanság legteteje, ha én sem hallgatózok a seggében, akkor tegye már meg ezt ő is. -.-
2015. dec. 13. 12:33
 16/31 anonim ***** válasza:
57%
Az a helyzet, hogy a srác nem miattad jön, hanem egyébként is jönne, és ha már itt van, akkor találkozni, akarom mondani, dugni is akar veled. Többre ne számíts.
2015. dec. 13. 15:05
 17/31 anonim ***** válasza:
21%
Remélem legalább gumival védekeztél.
2015. dec. 13. 15:12
 18/31 anonim ***** válasza:
55%

ma 12:33

Teljesen igazad van, nem korlátozhatja, viszont azt remélem tudod, hogy mivel a lány nagykorú, a szülő eltartani se köteles, simán kihajíthatja otthonról? :)

2015. dec. 13. 15:22
 19/31 anonim ***** válasza:
56%
Édes kicsi naívkám.. ha a srác akart volna komolyan valamit, akkor már számtalanszor idejött volna, mondjuk olyan hűdefontos neked sem lehet ez az egész, mert akkor feszt' a Wizzair honlapját bújnád, hogy mikor vannak a legnagyobb akciók, amikor 5-7-10 ezer forintos jegyeket lehet kifogni. Szóval ezen bukott ki az anyukád, hogy a srác idejön nyáron, rommá használja az alfeledet, hazamegy, majd fél év múlva ezt megismétli, te pedig az eltelt hónapok alatt sem lettél annyival önérzetesebb, hogy visszautasítsd a kapcarongy szerepet.
2015. dec. 13. 18:09
 20/31 anonim ***** válasza:
35%

Utolsó, unalmas már ez a megtévesztés, pont ugyanazt teheti vagy nem teheti, amit adott esetben egy külön élő szülő. Tehát a nappali középiskolai tanulmányok alatt köteles eltartani (de max 20 éves korig) utána ugye rokontartási szabályok a mérvadóak. Nem, egyetlen anyucikának sincs többlet-joga azért, mert nem tudja a gyerekére kényszeríteni a saját értékrendjét.

Kérdező, a 17 éves gyerekemről? Dehogy akadnék ki... és nem, szerintem ez egyáltalán nem normális reakció a részéről...

2015. dec. 13. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!