Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mondjam el anyának a meglepeté...

Mondjam el anyának a meglepetést? Hogy lehet ekkora szemét a mostohaapám?

Figyelt kérdés

Egy hét múlva lesz anyukám 40. születésnapja, november óta szervezek neki egy hatalmas meglepetésbulit.

Azért volt nehéz, mert baromi nagy a baráti társasága/társaságunk, többen külföldön, vagy vidéken élnek és azt szerettem volna, ha mindenki itt van, akit szeret. Ez sikerült is, lefoglaltam a helyet, az összes kaja, süti és tortarendelést leadtam úgy, hogy mindet vagy anya szülei fizettek, vagy apukám (anya volt férje), mert mikor a nevelőapámnak elmondtam az ötletemet, közölte, hogy hülyeség és ő 100 Ft-ot sem fog beleadni...

Jó, úgy voltam vele, hogyha így áll hozzá, akkor jobb is, ha nem avatkozik bele.

Erre tegnap hazajöttem és anya meséli, hogy jövő hét csütörtökön elmennek pár napra Ausztriába pihenni, én meg úgy néztem rá, mint aki sokkot kapott.

Felhívtam a férjét, hogy ugye ez csak vicc, de mondta, hogy nem, már le van foglalva a szállás és nyár óta nem volt pihenni, már megőrül, "muszáj" elmennie. Aztán mikor mondtam neki, hogy milyen rendes, hogy ezt így rászervezte a bulira, akkor annyit mondott, hogy tartsuk meg a hét elején, mert "elfelejtette"... Tudom, hogy szándékosan csinálta, 2 naponta elmondtam neki, hogy mikor lesz a buli, nehogy rászervezzen valamit. És most is neki fontos ez az út, hogy pihenhessen, nem anyáért találta ki.

Teljesen kiakadtam, mert

1. jelenleg egyedül vagyok az egésszel, mert mama kórházba került, ha ezt elmondanám neki, szerintem olyan ideges lenne, hogy azonnal agyvérzést kapna.

2. nagyon jól tudta, hogy mennyi utánajárásba és energiába került, amíg így összeállt minden

3. attól, mert neki csak saját maga a fontos, nem kell tönkretennie más munkáját, boldogságát

4. tőlem elvár mindent. Legutóbb hajnal 3-kor hívott fel, hogy menjek érte, mert valami szülinapon volt, kocsival ment és nem akart inni, de aztán csak ivott. Elmentem érte kocsival és neki állt kiabálni velem, hogy miért nem gyalog mentem (a város másik végébe...), így hogy viszem haza az autóját, mert az biztos, hogy nem fog ott maradni, mert ellopják. És még sorolhatnám az elmebeteg dolgait... Szóval én mindent csináljak meg, különben üvölt, de ő ennyit képtelen volt megtenni.

18L

2015. dec. 11. 11:48
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
74%
Írtam is, hogy egy paraszt. De ettől függletlenül bármikor megtörténhet, hogy egy meglepetésparti tönkremegy, mert az ünnepelt nem tud róla. Főleg ha már ekkora szervezés van mögötte, akkor érdemesebb szólni róla előre.
2015. dec. 12. 16:59
 32/32 anonim ***** válasza:
71%

Na, mi újság? Sikerült valamit intézni? Elmondtad anyudnak?

Nagyon együtt érzek veled.

2015. dec. 12. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!