Mondjam el anyának a meglepetést? Hogy lehet ekkora szemét a mostohaapám?
Egy hét múlva lesz anyukám 40. születésnapja, november óta szervezek neki egy hatalmas meglepetésbulit.
Azért volt nehéz, mert baromi nagy a baráti társasága/társaságunk, többen külföldön, vagy vidéken élnek és azt szerettem volna, ha mindenki itt van, akit szeret. Ez sikerült is, lefoglaltam a helyet, az összes kaja, süti és tortarendelést leadtam úgy, hogy mindet vagy anya szülei fizettek, vagy apukám (anya volt férje), mert mikor a nevelőapámnak elmondtam az ötletemet, közölte, hogy hülyeség és ő 100 Ft-ot sem fog beleadni...
Jó, úgy voltam vele, hogyha így áll hozzá, akkor jobb is, ha nem avatkozik bele.
Erre tegnap hazajöttem és anya meséli, hogy jövő hét csütörtökön elmennek pár napra Ausztriába pihenni, én meg úgy néztem rá, mint aki sokkot kapott.
Felhívtam a férjét, hogy ugye ez csak vicc, de mondta, hogy nem, már le van foglalva a szállás és nyár óta nem volt pihenni, már megőrül, "muszáj" elmennie. Aztán mikor mondtam neki, hogy milyen rendes, hogy ezt így rászervezte a bulira, akkor annyit mondott, hogy tartsuk meg a hét elején, mert "elfelejtette"... Tudom, hogy szándékosan csinálta, 2 naponta elmondtam neki, hogy mikor lesz a buli, nehogy rászervezzen valamit. És most is neki fontos ez az út, hogy pihenhessen, nem anyáért találta ki.
Teljesen kiakadtam, mert
1. jelenleg egyedül vagyok az egésszel, mert mama kórházba került, ha ezt elmondanám neki, szerintem olyan ideges lenne, hogy azonnal agyvérzést kapna.
2. nagyon jól tudta, hogy mennyi utánajárásba és energiába került, amíg így összeállt minden
3. attól, mert neki csak saját maga a fontos, nem kell tönkretennie más munkáját, boldogságát
4. tőlem elvár mindent. Legutóbb hajnal 3-kor hívott fel, hogy menjek érte, mert valami szülinapon volt, kocsival ment és nem akart inni, de aztán csak ivott. Elmentem érte kocsival és neki állt kiabálni velem, hogy miért nem gyalog mentem (a város másik végébe...), így hogy viszem haza az autóját, mert az biztos, hogy nem fog ott maradni, mert ellopják. És még sorolhatnám az elmebeteg dolgait... Szóval én mindent csináljak meg, különben üvölt, de ő ennyit képtelen volt megtenni.
18L
#9 egy petákot nem tett bele a az egészbe, írt fészbúkon a rokonságnak hogy mikor lesz a buli, aztán telefonon felhívta a rendezvénytermet kiadó illetőt, na meg elment a cukrászdába leadni a tortarendelést.
nagy kaland...2 óra alatt le lehet az ilyet zavarni, és még akkor sokat mondtam.
lakásfelújítások teljes körű generál kivitelezéssel (is) foglalkozom, szóval nekem nem kell bemutatni mivel jár a "szervezkedés", főleg hogy több milliós tételek kiírása az én felelősségem.
meg kéne hallgatni a nevelőapa mondandóját is, mert így csak a 18 éves csaj szemszögéből látjuk a sztorit, amiben enyhe elfogultságot érzékelek.
Sajnos nem tudom a kérdésedre a választ, bennem is csak egy újabb kérdés merült fel.
Egy ilyen alakkal mi a fészkes fenének van együtt anyukád?
Sokatmondó tény, hogy elvált férje adott a meglepetésbe pénzt, a jelenlegi meg nem.
Nem értem miért pontoztátok le az 56%-ost?
Tök igazakat írt, senki nem tudja mi áll a háttérben, és valószínűleg csak egy tini hiszti dologról van szó.
A másik pedig hogy miért kellett volna finanszírozni a jelenlegi férjnek a bulit?
Mikor ő azzal járult hozzá a felesége születésnapjához, hogy elviszi Ausztriába pihenni, gondolom ezt a jelenlegi férj fizeti, nem a rokonság és az exférj.
És ha esetleg tényleg egy levegőt kéne szívnia a férjnek az exférjjel, és mondjuk ehhez kvára nincs kedve, akkor is a kisasszonynak adtok igazat?
Mert ő most kitalált valamit, és ha az nem úgy van akkor már mindenki csúnya rossz gonosz tűzre való ember?
Majd az anya eldönti, mihez lenne jobban kedve.
Gondolkodjatok már mielőtt farzsebből igazat adtok valakinek úgy, hogy csukott szemmel olvastok.
Merem állítani, hogy egy fontoskodó minden lében kanál gyerekről van szó, azért lett az ami.
Jézusom, itt tényleg ennyire debil néhány válaszoló?!
Szerintetek komolyan annyi volt a dolgok, hogy chaten írtam pár embernek, meg telefonon megbeszéltem egy helyet? Ti sem nagyon szerveztetek még semmit, úgy látom.
Valaki már 2 hete megvette a repülőjegyet, hogy itthon legyen a családjával, plusz szállást intézett. Ez 5 főre számolva azért nem aprópénz.
Apa ott sem lenne, azért fizeti, hogy ne az én pénzem menjek el erre. Pedig simán mondhatta volna, hogy semmi köze már anyához, oldjam meg máshogy.
Igazából tudom, hogyha elmondanám, a bulit választaná. Szerintem minden anya a lányát választaná ilyen helyzetben.
Annyit mondj el, hogy te már nagyon készültél valamivel, amit nem lehet áttenni, és nagyon-nagyon fontos.
Konkrétumokat ne mondj, anyukád szerintem téged fog választani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!