Ha bántalmazás történt mi a teendő?
18 alatt vagyok és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek megvárjam a 18-at ami 1,5 év és "csak" akkor tegyek feljelentést, vagy ne várjak?
mert én minél nagyobb büntetést szeretnék apámnak aki kicsit nagyon megvert, mivel sulit váltottam, ez azóta is mélyen bennem van
Miért vert meg?
Na meg hogyan? Egy atyai sallerért nem vonszolják Szibériába, ha pedig kedvtelésből rommá ver, akkor már rég lehet bejelentést tenni a suliban, a gyámügynél..
sulit váltottam, mondjuk úgy hogy felrepedt a bőröm a szemem alatt
ja és simán lehord minden szrnak
Sulit váltottál, oké, csak ez így kevés...tudott erről?
Vert már meg máskor is? Rendszeresen?
Netán leosztottad és azért kaptál?
( Nem helyeslem, csak kérdezem.)
a régi suliba 3 napig nem jártam, mondván majdcsak észreveszik
bementek a harmadik napon, hogy mi van erre az ofő elmondta h harmadik napja nem mentem, szóval ezért
régebben persze természetes volt, hogy vert
Azonnal látleletet kell vetetni az ügyeletes orvosnál, majd pedig a rendőrségre kell elmenni, fel kell jelenteni apádat.
Ne várd meg a 18-at, mert akkor már nagykorú leszel, és a gyermekbántalmazás kategóriájából kiesel (valamint addig még verhet, ami hosszú távú traumatiozáltásgot jelent, és az nehezebben gyógyul később).
Ja, és ha van anyád, akkor őt is fel kell jelenteni, mert nem védett meg apádtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!