Szeretnék fogamzásgátlót szedni. Ezt hogy beszéljem meg anyával?
A gond az, hogy nem tud arról, hogy van valaki, akivel együtt vagyok úgymond...
Viszont ha már 1 napot is késik, teljesen idegesen leszek, veszek vagy 5 tesztet és még ha negatív mind, akkor is elmegyek ultrahangra, ha pár napon belül nem jön meg.
Szóval szeretném elkezdeni a fogamzásgátlót, mert a guminál elég ideges vagyok, ha késik.
Most leszek 18.
Ne legyen már felesleges vita ebből.
Minden problémával magánúton megyünk orvoshoz, így szoktuk meg.
kèrdező, azèrt kötünk bele abba,hogy magánorvoshoz mennèl ,mert te is írtad,hogy nem tudsz előkaparni 20 ezret. elmennèl az sztk-ba,kèrsz 3*1 havi receptet,az kb havi 3ezer lesz.ennyit gondolom tudsz kèrni indoklás nèlkül.20 ezer már neccesebb.
tudok olyan magándokit aki hasraütèsre ír fel elsô alkalommal fogamzátgátlót.de tudok olyan sztk-st,aki rendesen kivizsgál ,elküld vèrvètelre,hogy a neked megfelelő összetètelűt írja fel első alkalommal.
szóval szerintem nem kell lesajnálni a körzeti orvost sem. de ha neked magán kell,semmi problèma,de akkor kènytelen leszel beavatni anyukád is a pènz miatt.
bár megjegyzem a vèdekezès a barátod ès a te dolgod,szerintem közösen kène vennetek.
Anya, Jzsival már x ideje együtt vagyunk, így egyszerűbb lenne a védekezés - amúgy nem.
Én nem örülnék neki, engem tönkretett a gyógyszer, fél évig szedtem, egy évbe telt úgy-ahogy rendbe jönni (a pajzsmirigyem pl. azóta sem működik jól).
Persze hogy a gazdag tini libás kamugyáros, hát vasárnap este van, unatkozik a kicsi kincsem. :D
Most majd jön az, hogy őőőőő nem is tudja miről beszélünk, biztos összekeverjük valakivel. Mint minden egyes hazugságánál.
Az felmerült-e benned, hogy a pasid vegye a gyógyszert? Hiszen érte teszed, őt mentesíted a gumihasználattól, egyébként ez a mi ismerősi körünkben bevett szokás...
A nő áldozza fel a hormonrendszerét, vállalja be az esetleges egészségügyi kockázatokat, az a minimum, hogy a férfi finanszírozza ezt.
Nem is értem, hogy nem merült ez fel eddig.
De gondolom a gumi ÉS MELLÉ A gyógyszer védekezést akarod ugye?
Csak,mert a bogyó nem véd a betegségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!