Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem meg a barátnőmmel, hogy szedjen fogamzásgátlót?
"Drágám, én mégis csak szeretném, hogy fogamzásgátlót szedj. Lehet róla szó?"
Ennyi. Esetéeg néhány tudományos adat, hogy miért jobb.
Van egy jobb ötletem.
Dugaszoltasd el magad, a regenerálódás esélye 85%, több mint elég.
Szóval te csak ne akard a másik szervezetét agyonütni vacak bogyókkal, mivel biztosan tudod, hogy ugyan az új tabik kevés hormont tartalmaznak, de ne hidd, hogy nem viseli meg a szervezetet.
Szóval ha gumi nélkül akarsz szeretkezni, old meg, a saját tested... azt csinálsz vele amit akarsz.
Ne a másikét rongáld.
Fel is merül bennem ilyenkor a kérdés, vajon mennyire szeretheted a párodat...
Nyugodtan tedd csak ki a mellékhatásoknak, ha már te utálod a gumit. Tényleg ilyen egy szerető férfi.
Ha nekem ilyet mondott volna a barátom, abban a pillanatban dobtam volna.
#2-es voltam!
Tévedsz kedves kérdező!
35 éves férfi vagyok, aki a feleségének sem engedi ezeket a sz@rokat beszedni!
Mielőtt nekem esnél a tablettákkal kapcsolatban, tudnod kell, hogy ez a szakmám.
Úgyhogy a kioktatást tartogasd másnak :)
Úristen. Nehogy megkövezzétek, mert azt szeretné, hogy a barátnője fogamzásgátlót szedjen....
Nálunk az elején párom megkérdezte, hogy szedem-e, vagy nem, ugyanis neki eléggé vastag a szerszáma. Tény és való, hogy igencsak nagy mérettel áldották meg. Egyszer próbáltuk óvszerrel, amikor análisan csináltuk, hát láttam, hogy szegény leizzadt, mire felhúztuk. Szedtem addig is, és azóta is. El kell menni orvoshoz, elküld vérvizsgálatra, és ki fog derülni, hogy hajlamos-e a trombózisra, vagy nem. Ennyi. Nem kell túldramatizálni.
23N
Mellesleg ha az emberek tudnák, hogy a kapcsolatok nagy része a fogamzásgátló tabletták okozta problémák miatt megy tönkre, nem igazán szedné szinte senki.
Dehát, a gyógyszergyáraknak valamiből tömni kell a zsebét ;)
Így aztán a problémát nevezheted libidó csökkenésnek, elhidegülésnek, belefásulásnak, fáradtságnak, fejfájásnak (pont amikor szeretnél szeretkezni) ...stb.
Ezek mind ugyan azok, aminek egy a kimenetele: Szerető tartás, megcsalás, elhagyás, válás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!