Szeretnék fogamzásgátlót szedni. Ezt hogy beszéljem meg anyával?
A gond az, hogy nem tud arról, hogy van valaki, akivel együtt vagyok úgymond...
Viszont ha már 1 napot is késik, teljesen idegesen leszek, veszek vagy 5 tesztet és még ha negatív mind, akkor is elmegyek ultrahangra, ha pár napon belül nem jön meg.
Szóval szeretném elkezdeni a fogamzásgátlót, mert a guminál elég ideges vagyok, ha késik.
Most leszek 18.
Tudod, a felnőttség nem ott kezdődik, hogy szexelsz. Ott kezdődik, hogy felelősséget vállalsz, vállalod a tetteid következményét.
Az, hogy szexelsz, azzal jár, hogy védekezned kell. Ez meg azzal, hgy oda kell állnod anyád elé.
Ja, hogy könnyebb a pasid mellé feküdni, mint az előbbi?
Hát, döntsd el, felnőtt vagy-e.
Jó, akkor válaszolok.
Legyél már olyan nagylány, hogy odaalsz anyad elé, és megmondod neki!
Nagyon gyerekes vagy még!
Nem értem, hogy miért kell belekötni abba, hogy hová járunk orvoshoz... :D
Ugye azt tudod, hogy aki magánrendel, az rendel a szakrendelőben, kórházban is? a tudása nem lesz nagyobb egyik helyen, mint a másikon...
Egyrészt, ha nem állt még be a menzeszed, akkor honnan a jó életből tudod, hogy épp késik 1 napot?
Másrészt, a gumi ezerszer megnyugtatóbb, mert látod, hogy kiszakadt vagy sem.
Másrészt, ez a magánorvos-dolog nem ilyen egyszerű. A városunkban a körzeti fogorvos nagyon kedves és óvatos, a magándoki meg egy bunkó állat. De még jobb eset volt, mikor édesanyám magándokihoz járt nőgyógyászhoz, és majdnem belehalt egy félrekezelt tályogba. Hidd el, ugyanaz az orvos csinálja a magánrendelést, aki az sztk-ban is ül, csak az sztk-ban unja magát, magánrendelésen meg megjelennek a szemében a dollárjelek, és csak a pénzed érdekli. (Mármint nem minden magánorvos ilyen, de ha érdekli a beteg, akkor az sztk-s rendelésen is jól bánik vele, ha meg nem érdekli a beteg, akkor magánrendelésen is csak lehúz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!