Mit tehetnék a jobb szülő-gyerek kapcsolat érdekében? 15/L
Kedves 8-as! Azért nem akarom leírni azt az ominózus nagyon szubjektív véleményemet, mert ha a kérdezőben jó táptalajra talál, akkor kedvezőtlenül befolyásolhatja a szüleivel való kapcsolatát, ez pedig nem célom.
És mivel itt a kérdező a főnök, csak Ő hatalmazhat fel ezen véleményem kifejtésére :).
Az ő jóváhagyása nélkül Veled legfeljebb csak privát oszthatom meg! :)
Ja, és arról nem beszélve, hogy aki meg nem ért vele egyet, majd jól lepontozza, azt meg te sem akarhatod! :)
12, felőlem definiálhatod, hogy mire gondoltál, mert engem is érdekelne, a szüleimmel való korrelációt pedig nem befolyásolja. :)
És aki nem ért velem egyet sem pontozom le, csak ha irreleváns témát hoz fel.
Kedves utolsó!
Az "Én" szó személyes névmás, ezért nagy kezdőbetűvel írjuk.
Anyából meg csak egy van, ezért írjuk azt nagy betűvel. Kérlek javíts ki, ha tévedek😁
Sajnos tévedsz, a személyes névmásokat nem írjuk nagy betűvel, csak abban az esetben, ha megszólításban, levélben tiszteletünket szeretnénk hangsúlyozni a megszólított felé.
Ugyanakkor az, hogy anyukádat nagy kezdőbetűvel írod egy ilyen fórumon, teljesen elfogadható, bár hivatalosan helytelen, de emfatikus nyelvi kifejezésmódként elfogadható.
Kedves 18-as esetleg már kiadták az AkH. 12. kiadását, csak én lemaradtam róla? Ugyanis a 11. kiadás 12. lenyomata szerint még nem beszéltem akkora butaságot, tekintettel a 149. szabálypontra. De ha elmulasztottam volna az újabb kiadás megjelenést, azonnal tájékoztass, nem szeretnék nagyon lemaradni!
A büszke ámde buta hozzászóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!