Nagyon stresszes az iskola. Anya mindig azzal a kérdéssel fogad hogy kaptam e rossza vagy jó jegyet. Én erre azt felelem hogy nem tudom és ezzel kitör a vita . Hogy hogy nem? Ezzel minden tönkremegy
Figyelt kérdés
2015. dec. 5. 11:06
11/13 anonim válasza:
Ez a lehető legrosszabb módszer. Miért nem tudod megmondani neki?
Kaptál egy rossz jegyet. Ha megkérdezi, elmondod. Ha megkérdezi, miért kaptad, azt is elmondod.
ÉS MEGPRÓBÁLOD ÉV VÉGÉRE KIJAVÍTANI.
12/13 anonim válasza:
Mert ez a valasz egy nyilvanvalo atlatszo hazugsag, azert. Legyen benned annyi hogy legalabb azt mondod hogy nem mondom meg, mert akkor kiabalsz.
De ez hogy ennyire pofatlanul nyilvanvaloan hazudsz, hat a legszentebb szulot is kihozna a sodrabol, es tolem kapnal ra akkora pofont hogy a fal adja a masikat.
13/13 anonim válasza:
Nálunk ebből soha nincs vita. A gyerek tudja mi a dolga, saját suliskoromból tudom, itt él élénken, hogy utáltam a napi szintű kérdéseket "volt dolgozat?", van leckéd, stb. Én sosem kérdezem. A gyerek egyelőre kitűnő tanuló, eleve magának csinál presztízskérdést belőle - én szoktam nyugtatni, hogy nem baj, ha becsúszik rosszabb, attól nem dől össze a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!