Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon stresszes az iskola....

Nagyon stresszes az iskola. Anya mindig azzal a kérdéssel fogad hogy kaptam e rossza vagy jó jegyet. Én erre azt felelem hogy nem tudom és ezzel kitör a vita . Hogy hogy nem? Ezzel minden tönkremegy

Figyelt kérdés

2015. dec. 5. 11:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez a lehető legrosszabb módszer. Miért nem tudod megmondani neki?

Kaptál egy rossz jegyet. Ha megkérdezi, elmondod. Ha megkérdezi, miért kaptad, azt is elmondod.

ÉS MEGPRÓBÁLOD ÉV VÉGÉRE KIJAVÍTANI.

2015. dec. 6. 21:25
 12/13 anonim ***** válasza:
49%

Mert ez a valasz egy nyilvanvalo atlatszo hazugsag, azert. Legyen benned annyi hogy legalabb azt mondod hogy nem mondom meg, mert akkor kiabalsz.

De ez hogy ennyire pofatlanul nyilvanvaloan hazudsz, hat a legszentebb szulot is kihozna a sodrabol, es tolem kapnal ra akkora pofont hogy a fal adja a masikat.

2016. jan. 20. 14:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ebből soha nincs vita. A gyerek tudja mi a dolga, saját suliskoromból tudom, itt él élénken, hogy utáltam a napi szintű kérdéseket "volt dolgozat?", van leckéd, stb. Én sosem kérdezem. A gyerek egyelőre kitűnő tanuló, eleve magának csinál presztízskérdést belőle - én szoktam nyugtatni, hogy nem baj, ha becsúszik rosszabb, attól nem dől össze a világ.
2016. febr. 4. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!