Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy győzhetném meg apukámat?

Hogy győzhetném meg apukámat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék venni egy új telefont, mert már a mostani 3 éves, és össze is van törve...Az a baj, hogy drága a telefon...(iphone 6 64gb), de nekem meg lenne rá a pénzem bőven, csak nem akarja megengedni, mert szerinte nagyon drága.... de én ilyet szeretnék, már lassan fél éve szemezgetek vele, és nyár közepe óta győzködöm, de még igy sem akarja megengedni.... szerintem nem vagyok olyan rossz gyerek, rosszul sem tanulok.... hogyan győzhetném meg?(karácsinyra szeretném)

2015. dec. 3. 16:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

nekem iPhone 6 16Gb-s van, 19 vagyok és végig éjszakáztam egy nyarat, hogy elég pénzem legyen és meg tudjam venni. Nagyon szeretem a telefont, de tényleg. Álom gyors, minden tökéletesen megy rajta, szóval 100%ban meg vagyok vele elégedve.

Viszont ha megint ott állnék, azzal a 200ezer forinttal telefon vásárlás előtt valószínűleg egy jobb androidos telefont vennék inkább (vagy egy tényleg extrém jó wp-t) és maradna még kb 100ezer forintom. Ennyi pénzt tizenévesen ezer más dologra el tudtam volna költeni és mivel évközben nincs nagyon bevételem, ezért bánom, hogy nem gondoltam ezt végig.

Kérdező, ha ragaszkodsz az iPhonehoz szerintem egy 16-os 5s is tökéletes és az sokkal emberbarátabb árkategória. A maradék pénzből meg vegyél ruhát, menj el haverokkal kajálni vagy rúgjatok be, meg ilyenek.

2015. dec. 4. 14:10
 12/16 anonim válasza:
25%

Üdv! Teljes mértékben egyet értek azokkal, akik azt mondják, hogy semmi esetre se vegyél Iphone 6-ot. Elsőként kiemelném, hogy ez a telefon igazából üzletembereknek készült, akiknek folyamatosan szüksége van az internetre/telefonra, egyéb plusz dolgokra. Szerintem elég durva, hogy tizenéves gyerekek, Iphone 6-tal járnak a kezükben. Én vettem egy Iphone 5s-t nem olyan régen nyár elején. Nagyon sokat vaciláltam azon, hogy megvegyem, vagy ne, de végül győzött a "menőzés vágya". Ha most újra itt lenne a kezembe a pénz, és újra dönthetnék, én inkább egy Samsung Galaxy A5-öt vettem volna, vagy egy Samsung Galaxy Alpha-t. Nekem az a véleményem róla, hogy nem kezelhető, mert a régi Samsungomnál (Samsung Galaxy S4) teljesen megszoktam azt, hogy minden olyan kézenfekvő volt. Nos sajnos az Iphonenál azt tapasztaltam, hogy ez nem ilyen kézenfekvő. Én saját véleményem szerint, egy Samsung Galaxy Alphát ajánlanám, ami sokkal kézenfekvőbb mint egy Iphone, arról nem is beszélve, hogy olcsóbb sokkal. Linkelek neked egy adatot, ha érdekel, akkor nézz bele, és remélem tudtam segíteni.

[link]

13/L

2015. dec. 4. 18:20
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem elég durva, hogy tizenéves gyerekek, Iphone 6-tal járnak a kezükben."

Mondja ezt egy 13 éves kislány, akinek iPhone-ja van... :DDD

2015. dec. 5. 11:06
 14/16 anonim válasza:
18%
Kedves utánam író..Azon gyerekekre gondoltam, akiknek minden pillanatba ott van a kezükben a telefon.. c:
2015. dec. 5. 11:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon mulatságos :D 13 évesen a legtöbb tizenéves idősebb nálad, szóval mi alapján gyerekezed őket le? Furcsa vagy, nekem 13 évesen még a 15 évesek is "húdenagynak" tűntek.
2015. dec. 5. 21:46
 16/16 anonim ***** válasza:

"Nagyon sokat vaciláltam azon, hogy megvegyem, vagy ne, de végül győzött a "menőzés vágya"." LOL LOL LOL LOL

bocsi baby, de NEM te vetted meg :D

mert 1) nincs kereseted 2) diákmunka ennyit nem fizet sehol sem 3)utcán esetleg de sztem oda is fiatal vagy még.

Menj vissza a fürdőbe és nyomd a tükrös szelfiket a hozzád hasonló kislányokkal és mondd hogy szercsi van de szépike vaddd neeem te vagy a szépike nem te deeee nemmm cép vagy stb

Kérdező: a pénzt nem dobálják be az ablakon, szerintem apukád ezt akarja érzékeltetni, azért durván meg kell dolgozni. Sajnálja rá ezt a sok pénzt, mi lenne ha félretennéd? Pl jogsid van már? Az drága dolog lenne. Vagy lakásra kezdenél gyűjteni pl.? Nem szabad fiatalon elbalzázni a pénzt. pláne ilyen fölös dologra.

2015. dec. 5. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!