Ez apakomplexus?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, apukámmal nem élek együtt egészen kiskorom óta, mondjuk általában minden héten látom, de semleges kapcsolatom van vele, nem igazán van köztünk olyan szülő-gyerek kapcsolat, bonyolult a történet... Kiskorom óta arra vágyom, hogy egy 'normális' családban nőjek fel, ahol van apuka is, és foglalkozik velem, szeret. Anyukám egyedül nevel, és nagyon igyekszik, de sajnos nincs olyan dolog, ami ezt pótolhatja. Észrevettem, hogy a korombeli fiúk szinte egyáltalán nem érdekelnek, csak a 25+ férdiak jönnek be (kb. 45-ig). Bennük látom az érettséget, férfiasságot, hozzájuk képest a korombeli fiúkat csak éretlen gyerekeknek látom. Szerintetek ez apakomplexus? Mit lehetne tenni ez ellen, vagyis hogyan lehetne ezt kezelni, ha az?

2015. nov. 30. 00:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Nem tudom hanyadik válaszadó írta, de igen, valamilyen szinten a biztonságra is vágyom, amit adhat(na) egy idősebb férfi. Egyébként eszem ágába sincs 'kikezdeni' egy ennyivel idősebb férfivel, inkább csak meghúzódok a háttérben, és messziről 'rajongok értük'...
2015. nov. 30. 16:03
 12/12 Fruzs33 ***** válasza:

Teljesen ugyanígy vagyok vele..illetve majdnem.

Nekem is kiskorom óta nincs mellettem apám.Ez iszonyúan megvisel,mert nagyon közömbös velem.

Nem teljesen összefüggő a 2 dolog,mert vannak ilyen lányok,akik az idősebbekre buknak.Én is voltam ebben a korszakomban.14 éves koromban 27 évessel jártam.

De megkapható ez tőlem 3 évvel idősebbtől is.Nekem mindig is a biztonságérzetre volt szükségem,és 2 hete vagyok csak boldog,eddig soha nem voltam,de ettől függetlenül fáj,hogy mindig én érdeklődök apám iránt,iszonyú ritka az a pillanat,amikor ő érdeklődik felőlem.Rengetegszer meguntam már,és úgy gondoltam,hogy elegem van belőle.De akkor is az apám lesz,bármit csinál.Ugyanígy az édesanyámmal,és a báttyámmal. A barátaidat,és a szerelmet megválasztatod,és a te dolgod,hogy kit érzel odavalónak.De a családot nem lehet megválasztani.Amúgy pedig az érettségi szintekről:felfogás kérdése.Én nem lebeszélni akarlak a 25+ -os korosztályról,(mert én is csak 2 hete váltottam)de azért gondold meg,hogy egy kicsivel lejjebb is vannak érettek.Szerintem ez nem apakomlexus,csak egy jó nagy kötődési űr.

2016. szept. 22. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!