Ez apakomplexus?
Teljesen ugyanígy vagyok vele..illetve majdnem.
Nekem is kiskorom óta nincs mellettem apám.Ez iszonyúan megvisel,mert nagyon közömbös velem.
Nem teljesen összefüggő a 2 dolog,mert vannak ilyen lányok,akik az idősebbekre buknak.Én is voltam ebben a korszakomban.14 éves koromban 27 évessel jártam.
De megkapható ez tőlem 3 évvel idősebbtől is.Nekem mindig is a biztonságérzetre volt szükségem,és 2 hete vagyok csak boldog,eddig soha nem voltam,de ettől függetlenül fáj,hogy mindig én érdeklődök apám iránt,iszonyú ritka az a pillanat,amikor ő érdeklődik felőlem.Rengetegszer meguntam már,és úgy gondoltam,hogy elegem van belőle.De akkor is az apám lesz,bármit csinál.Ugyanígy az édesanyámmal,és a báttyámmal. A barátaidat,és a szerelmet megválasztatod,és a te dolgod,hogy kit érzel odavalónak.De a családot nem lehet megválasztani.Amúgy pedig az érettségi szintekről:felfogás kérdése.Én nem lebeszélni akarlak a 25+ -os korosztályról,(mert én is csak 2 hete váltottam)de azért gondold meg,hogy egy kicsivel lejjebb is vannak érettek.Szerintem ez nem apakomlexus,csak egy jó nagy kötődési űr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!