Muszály eltürnöm a párom gyererkeit? 3 gyereke van a férjemnek előző két házasságábòl, két felnőtt velem majdnem egykoru és egy nagy kamasz!
Nem nagy baj ha megkéred őket, de ha ők nem akarják, akkor nem kell megtenniük. Semmilyen kötelezettségük nincs a gyerekeid felé. Nem mindenki szereti a gyerekeket, nem mindenki akar velük foglalkozni.
Amit pedig ők csinálnak, csak akkor lehet ha hagyjátok magatokat. Neked kéne a sarkadra állni és beszélni a férjeddel.
Kizárt dolog, hogy te ezzel az írásképpel egyetemet végeztél. Az életre mindenesetre nem tanítottak meg.
Hiába hőbörögsz, nem kötelesek vigyázni a "kistesókra", akár normális ez szerinted, akár nem. Ha tied a ház, ne engedd be őket és ennyi, amúgy meg fogadj bébiszittert, ha felvigyázó kell. Miért kéne boldognak lenniük, hogy az apjuk bőven 40 fölött (vagy inkább 50+ évesen) összehozott még 3 gyereket egy velük egykorú nővel, akiket alig bír eltartani?
Örülök, hogy megvan mindened. Nem is értem, hogy egy ilyen szuper csaj miért csak egy középkorú pasit bírt leakasztani magának, 3 bunkó gyerekkel.:D
No mindegy, vagy húszan leírtuk már a kérdésedre a választ, tovább nem érdemes ezen pörögni.
Most hány éves is vagy pontosan?
Azt írtad az apa lányai veled egyidősek.
Tehát 20on éves létedre 3 gyereked van!
Én egy diplomás 20on éves nőt sem ismerek,akinek 3 gyereke van.
De,ha ez így is van,akkor nem nagyon dolgozhattál eddig.
A baj ott kezdődik,hogy te 3 gyereket vállaltál 20on évesen egy középkorú pasival,akinek szintén korábbi kapcsolatából több gyereke van!
Ez így akkora felelőtlenség egy az egyben.Ritkán olvasni,hogy valaki ilyen sok "rossz" tényező mellé vállal ennyi gyereket.
Gondolom nem a 3.gyereknél esett le neked,hogy vannak gyerekei.
"Nem gondoltam,hogy ez lesz"-Hát hogyne:D..Azt gondoltad,hogy majd egyszer felnőnek a régi gyerekek és ők örökre eltűnnek a képből?
Elég naiv vagy.
Miért nem képzeled magad a gyerekek helyébe?
Az apjuk lelépett egy fiatalabb nőért,és több gyereket vállalt be,az ő kárukra.Én sem lennék boldog.
Azt a pénzt,amit az új családjára költött,azt rájuk is költhette volna.Eltudom képzelni ennyi gyerek mellett mennyi jut egyre.
A baj,hogy ennek a levét a te gyerekeid is megfogják inni,mert ők sem fognak majd kapni semmiféle támogatást,ha ilyen nagyok lesznek,mert lehet addigra már nem is fog élni az apjuk,és még a vagyonon 3 másik gyerekkel kell majd megosztozni.
Szép jövő!
Kicsesztetek mind a 6 gyerekkel!A legnagyobb hibás a párod,utána pedig a többi feleség,aki egy ilyen pasinak gyereket szült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!