Miért baj, hogy nem hallgatok a baba körüli dolgokban az anyámra? Miért lenne "szentírás", amit ő mond?
Fiatalok vagyunk a vőlegényemmel (én 20, Ő 21), de nem hüly.k. Szóval el tudjuk látni a babánkat tanácsok nélkül is, ha meg nem tudok valamit, vagy bizonytalan vagyok (eddig egy alkalommal volt ilyen), felhívom a legjobb barátnőmet, neki van már 2 kisgyereke és segít.
De az anyám mindig bombáz minket a tanácsaival, amik amúgy parancsok és ki van akadva, hogyha normálisan és finoman leállítom. Itt is többször olvastam, hogy ez probléma volt a friss szülők-nagyszülők között és pár helyen még a kérdezőt támadták, hogy őt is felnevelte valahogy az anyja, igenis tegye úgy, ahogy mondja neki, sokkal tapasztaltabb már, mint ő egy pár hetes babával.
De pl. anyával a legalapvetőbb témákban sem értünk egyet.
5 éves koromig hagyta, hogy szopjak és ezt büszkén mesélte mindenhol akár kamaszkoromban is. Én örülök, hogy a pici tápszeres, könnyebbek így a napjaink.
És még sorolhatnám az ilyen nézeteltéréseinket... Nem azt mondom, hogy rossz anya, mert egyáltalán nem az. Csak úgy érzem, hogy most ez a mi időnk a vőlegényemmel, hogy bebizonyítsuk, mi is feltudunk nevelni egy gyereket úgy, ahogy szeretnénk. De nem értem, hogy pár ember miért van annyira ez ellen.
ez csak egy cikk, de rengeteg van. Nyilvan aki soha nem hallott rola az meg a faradsagot sem vette hogy utananezzen, o eldontotte hogy tudja magatol mi a jo a gyereknek, aztan kesz.
De nem akarom en sem erre kihegyezni, de azert jellemzo.
Nyilvan erteni kellene az atlag, a valoszinuseg fogalmat ahhoz hogy az ember megertse a problemafelvetest.
Ez kabe olyan mint amikor azt magyaraznam hogy veszelyes egy forgalmas uton atszaladni, erre te meg buszken kijelentened, hogy te egyszer mar atszaladtal, nem lett semmi bajod, tehat az egesz nem is veszelyes.
(zarolejben meg megjegyeznem hogy azt meg nem tudod hogy mennyit mertek volna a fiadnak ha anyatejes lett volna?)
de mindegy, ez messzire vezet, es megint lesznek akik nem fogjak erteni a fenti peldakat, mert egyszeruen keves hozza a hattertudasuk.
Kérdező, most megtanultad, hogy ezt a szoptatás témát véletlenül se vesd fel, mert nyakadon a szopatónácik és onnantól minden erről szól :D Várj egy kicsit és tedd fel megint, a szopástéma nélkül, akkor válaszokat is kapsz.
(amúgy meg kedvencem a "nem vagytok elköteleződve" válaszoló... neki nem tűnt fel az a rész, hogy gyereket szültél a párodnak? mi lehet ennél nagyobb elköteleződés?)
Most komolyan a bébik kicsik nagyok weboldal a hivatkozási alapod a szoptatás és az intelligencia összefüggésére?
Aktuálisabb tudományos cikkeket kéne keresni a neten pl.:
Alapvető?? És erre neked anyatej vs méreg vol példád??? Mekkora fogyatékos vagy... Mérgezd am is meghaltok 1 éven belül.
Mond anyudnak mindig mikor elkezdni, fejezze be azonnal.
Ha kivan akadva, ébreszd rá, éppen kiakad és ez menyire nem logikus, viselkedjen már nem hisztis kisgyerekként.
Kommunikáció.
Az átlagot hagyjuk.
Ha a férjem kopasz, nekem meg seggig érő hajam van, akkor átlagosan negyven centis a hajunk.
:D
Kérdező!
Amivel ezt az egészet a legjobb kezelni, az dupla adag lesz#rom tabletta! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!