Mikor kapom vissza a lányomat? (37F)
És neked van gyereked... XDXD
Amikor netn van, unatkozás ellen küzd, ekkora szervezz programokat MIT ELÖTTE VELE IS MEGBESZÉLTÉL.
Egy mikor lesz idődre miért nem jó nem tudom válasz????
Komolyan ezt hoztad fel példának??? Gosh...
Beszélj vele képen törlés helyett, beszéljen normálisan.
Amiket jellemzőek kotársakra( bármilyen korosztályban), normális ellentétének itélj meg.... ne megnyugtason...
37 éves vagy?? Míg nem tudsz gyereket nevelni és KOMMUNIKÁLN, miért nemzessz gyereket??? 14 évesen érettebb voltam mint te most....
Tanulj meg kommunikálni......
Ha segítség kell, írj.
Fapofa magyarazata: mert mindig megkerdezed hogy miert mosolyog, miert szomoru, mindent tudni akarsz rola. O meg nem akarja elmondani kotelezoen, hogy most epp azert jar a fellegekben mert ramosolygott a Pisti.
Tulsagosan belemaszol a maganeletebe az iyen kerdezoskodessel, ez nem jo, nekem is ezzel ment apam idegeimre annakidejen es en igyekszem ezt a hibat nem elkovetni.
Megszoktad hogy kezben tartod az iranyitast, te vagy a csaladfo, es mindenkirol tudni akarsz mindent.
Ezt o is elmondana neked akar igy, csak nem meri.
Szerintem te hozd fel, meg jobb ha arrol beszelsz vele, hogy teged annakidejen mi idegesitett apadban (valoszinu ugyanez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!