Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel győzhetném meg a szüleim...

Mivel győzhetném meg a szüleimet, hogy automataváltós autóra csináljam meg a jogosítványt?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem a vezetést, de úgy érzem, kész katasztrófa az egész... Igazából csak a váltóval van gondom, de az meg egy manuális autónál elég nagy baj.

Utánanéztem és lehet olyat, hogy automataváltós autóra csinálok jogsit és akkor csak azt vezethetek. Ez nekem jó lenne, hiszen az itthoni autóink is olyanok, nekem is olyan lesz.

De apa szerint hülyeség, meg hogy "nem olyan bonyolult kezelni a váltót". Viszont nekem az, hogyha vezetek, csak arra koncentrálok és a kuplung használata sem megy mindig, van, hogy elindulás helyett lefulladok.

2015. nov. 22. 16:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
*mellett
2015. nov. 23. 08:15
 22/27 anonim ***** válasza:
26%

Az ötlet jó..ha meg tudod oldani, kérd magad automata váltós kocsira. Magyarországon még csak a biztosításnál számít az aut bejegyzés.

nálunk mindenkinek automatája van, sosincs gond...bár valamennyien kéziváltóson tanultunk, és a szolgálati is az.

Amerika, és még néhány alacsonyabb színvonalú ország csak automatával közlekedik...csak azt tudnám miért? ennyi hülye nem lehet..

szóval kérd át magad automatás oktatásra, könnyebb lesz az életed..(sokkal)..ha akkor is megbux, akkor viszont másban keresd a hibát...

automta mindörökké!

2015. nov. 23. 08:19
 23/27 anonim ***** válasza:
52%

"17 évesen mégis hogy fizessem én? :)

Autó nélkül nem lehetek, jövő szeptemberben kezdem az egyetemet, meg amúgy sem akarom, hogy életem végéig ők vigyenek mindenhová kocsival."

Öhm... mint írtam, ha nem tetszik így, VÁRD MEG amíg nem kell, hogy ők fizessék.

Egyébként elhiheted, hogy autó nélkül is meg lehet lenni igen jól, ne add már elő, hogy létszükséglet, mert ez egy vicc :D Más is elvégzi az egyetemet kocsi nélkül, és nem hal bele. De ha nem tetszik, akkor kénytelen leszel úgy megszerezni a jogsit, ahogy a szüleid kérik, mert ezt fizetik ki. Ha neked máshogy kell, akkor majd fizeted magadnak, ha lesz rá pénzed. Ilyen egyszerű.

2015. nov. 23. 09:18
 24/27 veterán vas ***** válasza:

A következő lépésed gondolom az lesz, hogy meghatározod, az autó méreteit, mert az egyikből nem látsz ki, a másikban magasan ülsz, a harmadik pedig túl hosszú, stb.

Ha nem jön össze mi lesz, jön a hiszti?

2015. nov. 23. 11:34
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Van külön jogosítvány automata váltós autóra??? Nem csak B kategória van???

Tudod,mi jutott eszembe rólad:

"Apu vedd meg nekem a várost

Automata váltós kocsival szelném a dombokat..."

:-D

2015. nov. 23. 11:44
 26/27 anonim ***** válasza:
a legjobb dolog a kocsikban a manualis valto, anelkül nem lenne erdekes a vezetes,ülj be a kocsitokba nyomd ki a kuplungot es valtogass, ugy, hogy nem nezel ra, hanem csak az ablakon kifele figyelsz. amugy meg megszokod es eszre sem veszed, hogy valtogatol, tesom volt olyan , hogy közuton 3 asba 90 el mivel az autoiskolaval csak varosban vezettek es max 3 asba tehette a sebességet jol kiröhögtem az autosulit
2015. dec. 3. 17:07
 27/27 anonim ***** válasza:

En nem otthon elek es en is csak automatat tudok vezetni, azzal tanultam es vizsgaztam is. itt nincs kulonbseg, azon tanulsz amelyiken akarsz. arra viszont figyelj hogy akkor kesobb se fogsz tudni manualisat vezetni akkor se ha nincs automatad.

En nekem sose lett volna jogositvanyom manualisan igy is hosszu idobe es rohadt sok penzbe kerult mire megtanultam.

Nem tudom otthon milyen az arany a manualis vagy automatak kozott itt legalabb a fele automatat vezet az embereknek.

2016. júl. 20. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!