Elhagyott gyereket 17 év után kezdte el zaklatni az az ember aki magát az apjának nevez. Annyi köze van csak hozzá hogy megcsinálta! A facebookon zaklat engem is és a lányomat is. Ilyenkor mi a teendő? Feljelenthetem? Tehetek bármi intézkedést?
40: Értem a leírtak alapján az aggodalmadat, de ne hívd már zaklatásnak, kérlek, mivel az egy bűncselekményi tényállás definíciója a Btk-ban.
Ne terjesszük már ezt a butaságot, hogy valakit hivogatni, nógatni bűncselekmény!
Tegyük legalább idézőjelbe, jó?
Hogy nem fizetett 17 éven keresztül gyerektartást, azt olyan szemrehányó módon írtad. Holott te voltál, aki nem akarta, hogy fizessen, illetve, hogy mondjon le az apai jogairól.
Akkor mire fel sérelmezed, hogy nem is kereste a lányodat? Mert ezt is úgy írtad, mintha ez elvárás lett volna az exférjedtől.
Vagy, kb. mintha illett volna tőle, hogy látogassa, érdeklődjön.
Nem, ilyet nem szokás csinálni, ha valaki lemond a gyerekéről. Nem hiába írta alá a papírt, hogy lemond róla.
És mivel te is ezt akartad, igazán nem értelek, hogy most meg mire fel hánytorgatod fel ezeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!