Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elhagyott gyereket 17 év után...

Elhagyott gyereket 17 év után kezdte el zaklatni az az ember aki magát az apjának nevez. Annyi köze van csak hozzá hogy megcsinálta! A facebookon zaklat engem is és a lányomat is. Ilyenkor mi a teendő? Feljelenthetem? Tehetek bármi intézkedést?

Figyelt kérdés
2015. nov. 20. 09:44
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
28%
Nem nyomom lekezelően...az én apámat sem ismertem 18 évig..de aztán megtaláltam ..ült 1 évet adócsalásért azóta meg teljesen más ember ..és? Nagy bumm...jó anyám pár dolgot el is ferdített , mert ő meg volt sértödve...most jobban kijövök az apámmal mint anyámmal valaha..és azért érettségi előtt jelentkezett nálatok, mert 18 éves felnőtt ember életébe nem szólhatsz bele...gyerektartásért meg ne magyarázz...te mondattad le a jogairól..ki tudja milyen eszközökkel...
2015. nov. 22. 10:22
 42/45 anonim ***** válasza:
51%

40: Értem a leírtak alapján az aggodalmadat, de ne hívd már zaklatásnak, kérlek, mivel az egy bűncselekményi tényállás definíciója a Btk-ban.

Ne terjesszük már ezt a butaságot, hogy valakit hivogatni, nógatni bűncselekmény!

Tegyük legalább idézőjelbe, jó?

2015. nov. 22. 23:48
 43/45 A kérdező kommentje:
Rendben értettem! Köszönöm a válaszokat.
2015. nov. 23. 08:11
 44/45 anonim ***** válasza:
55%

Hogy nem fizetett 17 éven keresztül gyerektartást, azt olyan szemrehányó módon írtad. Holott te voltál, aki nem akarta, hogy fizessen, illetve, hogy mondjon le az apai jogairól.

Akkor mire fel sérelmezed, hogy nem is kereste a lányodat? Mert ezt is úgy írtad, mintha ez elvárás lett volna az exférjedtől.

Vagy, kb. mintha illett volna tőle, hogy látogassa, érdeklődjön.

Nem, ilyet nem szokás csinálni, ha valaki lemond a gyerekéről. Nem hiába írta alá a papírt, hogy lemond róla.

És mivel te is ezt akartad, igazán nem értelek, hogy most meg mire fel hánytorgatod fel ezeket?

2017. nov. 6. 15:00
 45/45 anonim ***** válasza:
Régi kérdés, de végül mi lett?
2018. máj. 27. 22:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!