Elhagyott gyereket 17 év után kezdte el zaklatni az az ember aki magát az apjának nevez. Annyi köze van csak hozzá hogy megcsinálta! A facebookon zaklat engem is és a lányomat is. Ilyenkor mi a teendő? Feljelenthetem? Tehetek bármi intézkedést?
latod latod regi hibad visszabofog
anno ezzel az emberrel szexeltel gyereket csinalt neked
Most meg hanyingerel beszelsz rola
lehet gondolkodni kellett volna mielott suzltel tole??
Tudod a mult mindig visszater regi bunok elojonnek es fizetsz ertuk
Meg kell tanulnodd ezt a helyzetet okosan es diplomatikusan kezelni
valoszinu a pasi oregszik es eszebe jutott van egy elszort gyereke
joga van kapcsolatot felvenni vele es a lanyod 17 evesen eleg idos hozza maga dont akarja a biologia apjat az eleteben vagy sem
Az en gyerekem apja kidobott terhessen es soha soha nem latta a gyereket es nemfizetett
aztan 20 ev mulva megjelent
hagytam beszlejenek nem szoltam bele felnot gyerekem eszes tudja neki mi jo es mi nem
a lanyom maga kuldte el megkosoznve az elmult 20 evet
ennyi volt azota se hire se hamva
"Tehát Bármikor a beleegyezésem nélkül találkozhat a lányommal?A tiltásokon kívül semmit nem tehetek?" - Kérdező, ez természetesen így van, elvégre is az a gyerek egy önálló ember, és nem a te magántulajdonod, azzal találkozik, akivell akar, és azzal nem, akivel nem akar...
Szép baleset lett volna, ha nekem elkezdte volna megszabni az anyám, hogy 17 évesen kivel találkozhatok, és kivel nem... valszeg élből küldtem volna el melegebb éghajlatra, az ajtó rácsapását megelőzően...
Akkor mégegyszer. Le lehet egy jogszabály linkelést pontozni, attól az még nem lesz kevésbé érvényben. Nem én helyeztem hatályba. Nincsen kapcsolattartási joga sem az apának, ettől az még persze benne van a pakliban, hogy egy 17 évest mennyire lehet megakadályozni ebben, avagy egyáltalán kellene-e, ha Ő maga szeretné.
Másrészt kérdező: Ha jelented az adminnak(nem tudom saját válasznál is ott van é a kis piros behajtani tilos tábla), hogy a linked személyes adatokat tartalmaz,kéred távolítsák el, akkor törlik.
Ad kettő. A dunaújvárosi bíróságon (ha még körzetileg oda tartozol) minden pénteken van panasznap, előre kell időpontot kérni. Beballagsz és ott minden kérdésedre kompetens módon válaszolni tudnak, nem pedig az interneten kiokosodott(magam is ideértem, nem mást ekézek) önjelölt jogászok, hozzáértők irreleváns válaszait kell hallgatnod, olvasnod.
Ez eddig csak írásos megkeresés, "zaklatás" ennyiben nem merül ki, de tájékoztatást tudnak adni, hogy mi a teendő, ha nem áll meg ennyiben. Továbbá, ott helyben tudok ügyvédet, aki pro bono válaszol a kérdéseidre, ha továbbra is bizonytalan maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!