Elhagyott gyereket 17 év után kezdte el zaklatni az az ember aki magát az apjának nevez. Annyi köze van csak hozzá hogy megcsinálta! A facebookon zaklat engem is és a lányomat is. Ilyenkor mi a teendő? Feljelenthetem? Tehetek bármi intézkedést?
én javasoltam, hogyha a lány szeretné, engedd hogy talalkozzanak.
hát annak a fényében hogy bűnöző, inkább ezt visszavonnàm.
facebookon valóban lehet tiltani, beallitani azt is, hogy idegenek ne tudjanak üzenetet kuldeni, és ne lassanak kb semmit a profilunkbol.. ezt javasolnam, hiszen ha letiltotjàtok is tud új fiókot csinálni. de ha csak ismerősök uzeneteit kéritek, akkor az ő üzenetei mennek az egyébbe, nem is látjàtok csak ha az egyéb mappába mentek
Még az ilyen emberek sem zaklató stílusban keresik a gyermekkorban eldobott lányukat, de persze ettől függetlenül még egyértelműen érdekből.
Egyértelmű hogy lányodtól a jövőben anyagi támogatást, gondoskodást szeretne, még az is lehet hogy annak érdekében hogy megnyerje szeretetét, bizalmát egy-két évig még jófej is lenne hozzá, kicsit most anyagilag is támogatná.
Lányodnak mondd meg, hogy legyen esze, ezért jófejkedik vele most a biológiai apja, mert a jövőben tőle remél támogatás.
7-12: akkor mar ertem, ezek szerint nem az apai lelkiismerete ebredt keson, egyszeruen most lett szuksege valakire akit pumpolhat, es kepes lenne szegeny lany erzelmeivel visszaelni, aki nyilvan kivancsi lenne ra.
Igen, fordulj birosaghoz, ha bunozo priusszal akkor ok is maskepp neznek ra, talan egy tavoltartasi vegzest valahogy el lehet erni a zaklatas miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!