Hogy mutassam be a barátomat itthon anélkül, hogy ribinek gondolnának?
Együtt vagyok egy férfivel, aki a válása közepén van. Akkor még nem történt közöttünk semmi, amíg együtt élt a feleségével, szóval akkor csak jóban voltunk. Viszont anya jóban van a (hamarosan volt) feleséggel, mert az én szüleim és ők jóban vannak.
Tudom, hogy anya sosem bántana emiatt, mert ő is élt rossz házasságban (apával) és tudja, hogy a válás megoldás. De akkor is, nem szeretném, hogy azt gondolja, ez miattam történt...
Ezért arra gondoltam, hogy esetleg hamarabb beszélgetnék vele erről, a barátom pedig szólhatna erről a nevelőapámnak, hogy ne legyen olyan nagy a meglepődés. Vagy szerintetek ez rossz ötlet?
Hogy kellene?
Kamu királylány: előbb váljon el ez a kitalált pasi.
Válófélben???? Majd 3 hónap múlva elgondolkozik azon, hogy esetleg elváljon????
Láttál már válási papírokat? Legalább a beadványt?
Ha nem, akkor addig ne nagyon vedd komolyan ezt a "kapcsolatot". Ha annyira komolyan gondolná a fickó, már felvállalt volna és rég túl lenne a váláson.
a férfi benned csak egy könnyen kapható, fiatal- friss pipi húst lát, semmi többet
ne légy naív!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!