Mit tegyek ha anya nem enged semmit és teljesen rámmászik?
Nem enged el soha sehova az iskolába is kísérget minden egyes reggel és mindenki rajtam röhög! Ha fürdök is bejön kritizál hogy rosszul mosok hajat aztán mindig meg akarja mosni nekem de én persze kiküldöm. Még azt sem dönthetem el hogy milyen ruhát vegyek fel nélkülem vesz meg minden cuccomat ruhámat ritkán megkérdezi hogy tetszik e és ha azt mondom hogy anya ne haragudj de ez nekem nem tetszik akkor elkezd kiabálni hogy semmi köszönet azért hogy megveszi nekem pedig én mindig megköszönöm és segítek neki mindenben ráadásul jó tanuló vagyok ezért nem értem miért ilyen. Sőt még elvárja hogy előtte öltözzek fel!! Semmit sem enged gépezek fél órát és odajön és kikapcsolja hogy mára eleg túl sok volt már így is m"ert egész nap csak azt nyomkodom" semmi iskolai osztálybulira sem enged el (mikulás buli, halooweeni party,táborok) azt sem engedi hogy borotváljam a lábamat pedig nagyon ciki mert durván látszik a hónaljamat is egy éves könyörgés után engedte meg, még ha pattanásom is van azt is odajön és kinyomkodja ha akarom ha nem! Körömfestés, haj leengedés nagyon kicsi smink szóba se jöhet csak a kettőbe fonott haj, mert neki úgy tetszik a többi számára rib..ncos. Még karkötőt meg nyakláncot sem hordharok mert beleakad valamibe. Lehet csak segíteni akar de az őrületbe kerget! Próbáltam vele beszélni de csak leordított hogy amíg az ő házában vagyok addig az van amit ő mond mert én csak egy kis pisis vagyok. Folyton kémkedik utánam a suliba is betelefonálgat hogy ottvagyok e (mert persze telefont sem vihetek) ellenőrzi hogy kivel és mit beszéltem, fiúkkal nem is barátkozhatok mert egyből kiabál hogy pasizok ,még egy saját fiókom sem lehet mert miest nde vagyok a közelében elkezd benne kutatni és kérdőre von mindenért!Ha 40 fokos lázam van is suliba kell mennem csak akkor nem hogy ha összeesek még amikor megjött sem hitte el, a barátnőmtől kellet kölcsön kernem betétet. Lassan kezdek megőrülni valaki segítsen mit tegyek!!
13/L
(Utólag bocsi a helyesírási hibákért de telefonról vagyok fent és sietek mert megint le leszek szidva hogy sokat játszok)
A jelszavaidat pedig ne mondd meg, vagy változtasd meg, valamint a böngészővel ne jegyeztesd meg, ne pipáld be, hogy "belépve maradok" valamint "jelszó megjegyzése és hasonlók, és minden alkalommal lépj ki.
Előzmények törlése is jól jön.
Telefonodat is kódold le, x perc inaktivitás után kérje a kódot.
Én az iskolapszichológus felkeresését tanácsolnám. De mielőtt félreértenéd nem miattad. Ő valószínűleg tud tanácsot adni és esetleg közös beszélgetést kezdeményezni az anyukáddal.
Eleinte csak kicsit konzervatívnak tartottam anyudat, de az iskola hívogatása szerintem beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!