Lányos anyák. Ti megtiltanátok a gyereketeknek ezt, vagy
nekem van igazam, hogy nem hagyom magam?
Figyelt kérdés
Jelenleg pincérnőnek tanulok, leérettségiztem, valamint letettem a technikumot, mint informatikus technikus. Anyámat az zavarja, hogy összejöttem a gyakorlati helyemen azzal a pincérrel, akinek a keze alá helyeztek. Azért zavarja anyát, mert én húsz éves vagyok, a srác meg harminckettő, vagyis tizenkét évvel idősebb nálam. Anyám szerint ez túl sok különbség és nem fogja megengedni, hogy együtt legyünk, ha hazamegyek, a párom nem jöhet, mert anya nem tűri meg, én mondtam neki, hogy nagykorú vagyok, tehát magam döntöm el, hogy kit szeretek és ne ő határozza meg. Nem értem, miért nem lehet elfogadni a döntésemet, nem egy tini vagyok.
Az ilyen gyakorlottabb, aki tanítja a kezdőket, nekem nem az a kategória, mint a főnök, ekkora korkülönbséget is láttunk már (bár ebben a korban soknak tűnik, de egyedszinten nem ugyanaz a helyzet, mint álalánosan és statisztikailag. innen én meg nem mondom, összeillő-e a pár, de ha nem, akkor is tanulhatnak a kapcsolatból s remekül ellehetnek egy ideig)... Nem igazán értem, miért kell rosszmájúskodni, két remélhetőleg rendes, dolgozó ember kapcsolatba lépett, a főnök témát tisztáztuk, ebből bármi lehet.
2015. nov. 13. 17:19
22/28 anonim válasza:
Nekem inkább az érdekes, hogy két hét után nála laksz.
2015. nov. 14. 20:43
23/28 anonim válasza:
Nyugi, nincs ezzel semmi probléma, én is a meló helyen ismertem meg, mind a három barátnőmet. :))
2015. nov. 15. 02:57
24/28 anonim válasza:
Szerintem hibat kovet el anyukad rovid es hosszutavon is. Szemely szerint hetvegenkent sem latogatnam meg, ha megtiltana, hogy azzal legyek boldog, akivel en szeretnek. (ha temyleg csak a korkulonbseg a gond, tehat nem az a gond, hogy pl. csaladja van, illetve most szabadult illetve egyeb mas szamomra cikis tenyezo) Sok boldogsagot kivanok a kerdezonek, mamanak meg ajanlanam olvasasra sajat bejegyzesem.
2015. dec. 1. 10:01
25/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Nincs családja, a szüleitől is külön él. Az a baja anyámnak vele, hogy ennyivel idősebb nálam. Szerinte ez pedofíliának minősül.
2015. dec. 10. 17:59
26/28 anonim válasza:
Már ezerszer leírtam, megint leírom: egy 20 éves ember nagykorú. Anyuka/apuka azt csinál, amit akar, akkor sem tilthat meg semmit egy másik felnőtt embernek.
Egyszerű a helyzet: ha te a párodat választod, akkor amíg anyuka hisztikél, addig te sem mégy haza. Előbb-utóbb felfogja, hogy neki kell engednie. Felnőtt vagy.
2015. dec. 10. 18:34
27/28 anonim válasza:
26-os voltam: anyád (már megbocsáss) nagyon ostoba ember. Halvány fogalma sincs arról, hogy mi a pedofília, de ez a kapcsolat nem az. Leginkább arra utal a nagy korkülönbség, hogy kisgyerekként te erősen hiányoltad az apádat az életedből (hála anyádnak, ahogy elnézem).
Ha 50 évvel lenne idősebb, akkor sincs joga beleszólni az életedbe anyukádnak. Tanácsot adhat, a véleményét elmondhatja, de beleszólni, parancsolgatni, érzelmileg zsarolni nincs joga!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!