Lányos anyák. Ti megtiltanátok a gyereketeknek ezt, vagy
nekem van igazam, hogy nem hagyom magam?
Figyelt kérdés
Jelenleg pincérnőnek tanulok, leérettségiztem, valamint letettem a technikumot, mint informatikus technikus. Anyámat az zavarja, hogy összejöttem a gyakorlati helyemen azzal a pincérrel, akinek a keze alá helyeztek. Azért zavarja anyát, mert én húsz éves vagyok, a srác meg harminckettő, vagyis tizenkét évvel idősebb nálam. Anyám szerint ez túl sok különbség és nem fogja megengedni, hogy együtt legyünk, ha hazamegyek, a párom nem jöhet, mert anya nem tűri meg, én mondtam neki, hogy nagykorú vagyok, tehát magam döntöm el, hogy kit szeretek és ne ő határozza meg. Nem értem, miért nem lehet elfogadni a döntésemet, nem egy tini vagyok.
Á, az enyémek is így voltak, nálunk 10 év a különbség. Nem jöhetett hozzánk sose stb. Nem tudtak ártani a kapcsolatunknak, azóta már össze is házasodtunk.
A viselkedésük csak akkor változott meg, amikor látták, hogy mennyire szeret. Azóta nagyon szeretik, sőt még védeni is szokták velem szemben! A párod benyalni nem fogja tudni magát soha, se bájcsevejjel, se virággal stb. egyetlen dologtól változhat meg a véleménye anyádnak, ha majd látja, hogy szeret (Ha szeret.) és jól bánik veled.
2015. nov. 13. 00:36
12/28 anonim válasza:
Ebben a korban szerintem ez még sok korkülönbség, főleg azzal tetézve, hogy a főnököd. Én azt szeretném, ha a lányom egyenrangú fél lenne a kapcsolatában. Miért nem a fiúnál alszotok? Gondolom, ha lenne lakása, akkor nem szorulna rá, hogy jóval fiatalabb lányokat szédítsen egónövelésként...
2015. nov. 13. 01:32
13/28 A kérdező kommentje:
Van saját lakása, a nagyszüleitől örökölte (pontosabban az anyukája, de ő neki adta) ott lakok nála, de hétvégente haza megyek. Nem a főnököm, mert ő is csak alkalmazott, hanem ő felügyel engem (meg rajtam kívül két másik tanulót), meg osztályoz. Szóval ilyen gyakorlati oktatóm, hogy úgy mondjam.
2015. nov. 13. 06:15
14/28 anonim válasza:
Magyarán a betanítás idejére a tanárod. Az se jobb. Ugyanaz, mintha a főnököd lenne.
Az ágyban is osztályoz?
Gyerek vagy ha nem érted, mi a baj ezzel.
2015. nov. 13. 07:18
15/28 A kérdező kommentje:
Nem, nem értem, nagykorú vagyok.
2015. nov. 13. 07:39
16/28 anonim válasza:
Az egyetemen volt ilyen csaj, hogy kefélt a C++ tanárunkkal. Esze sok nem volt de mindig megkapta a 3-ast. Nem tudom amúgy, hogy ez az ágybeli teljesítményének szólt-e, mert ha én valakit kefélek, akkor nem konstans hármasokkal tömöm ki.
2015. nov. 13. 09:02
17/28 anonim válasza:
véleményem szerint nincsen ezzel semmi gond,legyél vele ha szeretnéd.
de abba valóban anyukád dönt,hogy felmehet -e hozzátok. szerintem ha hosszabb ideig együtt lesztek majd,akkor ő is meg akarja majd ismerni és nem fog ennyire kardoskodni ellene.
2015. nov. 13. 09:57
18/28 A kérdező kommentje:
Október végén (25) jöttünk össze. Volt már egymással testi kapcsolatunk, de nem ezért vagyok vele, hanem mert szeretem és ő is engem.
2015. nov. 13. 10:20
19/28 anonim válasza:
Minden lányos anya félti a lányát!
Még az az apa is félti, aki "annakidején" végigkefélte a várost!
A pincérek "hírből" eléggé csapodárok!
Kicsit koros hozzád, de amikor én 33, a párom 18 volt.
Miért nem az informatikával foglalkozol?!
Mi innen nem sokat látunk!
De a szex nagyon jó! (ha jól csinálják!)
2015. nov. 13. 10:29
20/28 A kérdező kommentje:
Anya akarta hogy azt tanuljak, de soha nem érdekelt. Meg ez az asztal mögött üllés nem nekem való. Plusz a pincér valahogy emberközelibb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!