Hogyan nyerjem vissza a szüleim bizalmát?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy 3 hetet lógtam az iskolából... és az iskola küldött egy levelet, amit először én láttam meg, így elolvastam mi áll benne... miután elolvastam, zokogva hívtam fel anyukámat, hogy mekkora ökörséget csináltam.
Anyukámék iszonyatosan mérgesek lettek és aggódnak. Megmondta anyukám nekem, hogy soha az életbe nem csalódott még bennem ekkorát és intézetbe akar küldeni.
Az lenne a kérdésem, hogyan tudnám megint a bizalmát elnyerni? És hogy ne küldjön intézetbe...
+ a rendőrség tényleg elviszi????????????
16/L
(Kioktatós szövegekre nem vagyok kíváncsi. én magam is tudom mostmár hogy nagyon nagy hülyeség volt)
2015. nov. 11. 21:24
11/14 anonim válasza:
Ne kérj, ne követelj semmit, és tegyél meg mindent értük. Ha úgy érzed, hogy igazságtalanok veled szemben, SOHA ne akard bizonygatni az igazadat. Felejtsd el az (önérzetességnek hitt) gőgödet. Alázatosnak kell lenned, tanusíts őszinte megbánást.
12/14 anonim válasza:
Magyarázd meg nekik h miért csináltad.
13/14 anonim válasza:
Szerintem tanulj, egy kitűnő bizonyítvány év végén plusz az idő mindent helyrehoz. Addig is húzd meg magad. Amúgy mit csináltál három hétig? Csak azért kérdezem, mert én ha elegem lenne a suliból, akkor is bejárnék, maximum csak bámulnék ki a fejemből és nem tanulnék. Még mindig jobb, mint az utcán lófrálni céltalanul órákig.
14/14 anonim válasza:
Elhiszem hogy rossz a suli de jobb ha bejársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!