Normális hogy nem tudok nyugodtan lezuhanyozni otthon?
A közelmúltban ez annyira megrázott hogy nem tudok mit csinálni.
Szóval elég kicsi lakásban lakunk 5-en. A tanulás miatt sajnos elég későn kerül arra sor hogy letusoljak,és nemrég történt hogy nyugottan tusoltam amikor a 10 éves öcsém rám rontott(direkt).Én pedig gyorsan kizavartam,a szobában pedig kicsit kiabáltam vele,amire felkelt apám a másik szobából elég mérgesen elkezdett ordibálni,és meg is akarta ütni az öcsém.De anyám is felkelt és elkezdett engem hibáztatni,meg hogy mindenért én vagyok a hibás.És a vége az lett hogy én lettem minden probléma okozója,az öcsém meg az ártatlan.
14/L
Kicsit nagyobb ügyet csináltatok belőle, mint amennyit a dolog valójában érdemel.
Ha ennyire zavar a dolog, deszkából vágj egy éket (kb. 1 perc munka), és azt csúsztasd az ajtó alá. Ameddig zuhanyzol, azt az ajtót egy elefánt sem nyítja ki.
Azt írod, természetes, hogy nem meztelenkedünk, aztán azt, hogy természetesnek kéne lennie, hogy igen.
1. Nem mindenki vallásos, a Biblia csak egy mesekönyv.
2. Orvos előtt természetes, máshogy nehezen tudna megvizsgálni, ha olyan orvos.
3. Nudista strandon is az a természetes, az egésznek az a célja, de oda csak az megy, aki akar is pucérkodni, nem kötelező program.
4. De család előtt minek kéne meztelenkedni? Sajnos mivel ilyen a mai kor, azt hiszik az emberek, hogy valaki előtt minél kevesebb ruhát viselsz, annál közelebbi a kapcsolatotok.
Az nem baj, bár velem nem történt még, ha valaki véletlen meglát. De hogy direktbe leskelődik, az undorító.
Mikor megszülettünk, az is természetes volt, hogy a gatyánkba szarunk, és anyukánk szoptat minket. Érdekesen nézne ki a sok 30 éves, ahogy maga alá csinál, és csüng az anyja mellén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!