Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális hogy nem tudok...

Normális hogy nem tudok nyugodtan lezuhanyozni otthon?

Figyelt kérdés

A közelmúltban ez annyira megrázott hogy nem tudok mit csinálni.

Szóval elég kicsi lakásban lakunk 5-en. A tanulás miatt sajnos elég későn kerül arra sor hogy letusoljak,és nemrég történt hogy nyugottan tusoltam amikor a 10 éves öcsém rám rontott(direkt).Én pedig gyorsan kizavartam,a szobában pedig kicsit kiabáltam vele,amire felkelt apám a másik szobából elég mérgesen elkezdett ordibálni,és meg is akarta ütni az öcsém.De anyám is felkelt és elkezdett engem hibáztatni,meg hogy mindenért én vagyok a hibás.És a vége az lett hogy én lettem minden probléma okozója,az öcsém meg az ártatlan.

14/L

2015. nov. 9. 22:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%
Lyuk az ajtora??? Fujjj!!
2015. nov. 9. 23:41
 12/27 anonim ***** válasza:
15%

mért kelet ezért az egész házat felkiabálni

az öcséd mit szégyelsz elötte

2015. nov. 9. 23:43
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Az öcsik ilyenek az enyém 3 évvel fiatalabb tőlem és már felnőttek vagyunk. De emlékszem amikor én kamaszodtam akkor ő a kulcslyukon leselkedett én meg bedugtam wc papírral. Később számomra ez szokássá vált akkor is mikor nem volt rá szükség. A szüleitek a hibások. Miért engedik az öcsédnek hogy rád rontson?Miért nem beszélgetnek el vele. Én a helyedben leülnék és megbeszélném velük hogy beszélgessenek el az öcséddel. Amennyiben ezt lehet mert apukád módszere nekem túl drasztikusnak tűnik. Az meg nem oké hogy anyud téged hibáztat. Vagy beszéld meg velük hogy csináltassanak kulcsot a fürdőhöz.
2015. nov. 10. 00:31
 14/27 anonim ***** válasza:
65%
Plusz tipp. Az öcséd azért csinálja ezt mert idegesíteni jó téged. Ha azt látja hogy nem érdekel (úgyis látott már meztelenül) Akkor le fog róla szokni. Az sem rossz ötlet ha nem a szülők bevonásával neveled meg mert kamaszkorban később lehet szükségetek egymás segítségére. Ha mindketten beköpősek vagytok az meg sza.r ügy.
2015. nov. 10. 00:35
 15/27 anonim ***** válasza:
76%
Fúj, ilyen kis gusztustalan perverz szarok az öcsikék?
2015. nov. 10. 02:35
 16/27 anonim ***** válasza:
54%
Az enyém is szeretett leskelődni, majd egy nap meguntam, kinyitottam az ajtót meztelen, és annyit mondtam neki, hogy jó nézd meg a pi_nám ha erre vagy kíváncsi, de többet ilyen elő ne forduljon! Most már nincsenek problémák. 32/N
2015. nov. 10. 03:26
 17/27 anonim ***** válasza:
95%

Te jó ég!

Ilyenek nálatok az öcsék?

Nekem is van egy de eszébe sem jutna leskelődni mert a nővére vagyok!

Nem a kiscsaj akit kinézett magának!

13 éves vagyok ő meg 11 de ilyen egyszer sem fordult elő és nem is fog mert ez nálunk nem "divat"

Sztem ez nem normális ha a kisebb tesód "leskelődik" utánad

2015. nov. 10. 05:13
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
ha megint bemegy iranyitsd a vizsugarat jeghidegre, majd rá.. egyébként a szuleid kicsit furák, nem téged kéne hibáztatni, mert a gyerek nincs megnevelve... 10 évesen talán el lehetne neki magyarázni, hogy nem szabad másokra nyitogatni
2015. nov. 10. 06:28
 19/27 anonim ***** válasza:
56%

Nem értem, Magyarországon a legtöbb ember számáta ismeretlen dolog a zár meg a kulcs?!?!?!?

Szerintem alapdolog, hogy a fürdöszobát zárni lehet, ugyanis az kimondottan magánszférába tartozik, ha valaki fürdik (meg esetleg WC-zik).

Viszont az is alapdolog kellene, hoyg legyen, hoyg odafigyelek a másikakra és nem akkor zuhanyzok, amikor ök már aludnának. (Hidd el, lehet úgy is, hoyg lezuhanyzol korábban és utána pizsamában vagy lefekvésig.)

2015. nov. 10. 07:47
 20/27 anonim ***** válasza:
12%

Nem értem, ezen miért kellett ennyire kiakadni. Az öcséd még egy kisgyerek. Oké, hogy kiküldted. De minek kell kiabálni? Nem tudtad volna neki normálisan elmondani fürdés után, hogy ilyet nem szabad csinálni?

Ezért felesleges volt mindenkit felverni.

2015. nov. 10. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!