Ezek után Ti szóba állnátok az apátokkal? Mit csináljak, hogy észrevegye magát?
Összejött az egyik legközelebbi barátnőmmel a válása közepén.
Ez engem teljesen kikészít, mert
1. Ebben a lányban bíztam meg a legjobban az összes barátom, barátnőm közül. Tudta jól, hogy apa és anya folyamatosan megcsalták egymást, hogy milyen volt itthon a légkör, hogy az életük abból állt, hogy egymást próbálták túllicitálni az engem érintő dolgokban (mindig többet engedett az egyik, mint a másik).
2. Apámnak 1000 és 1 nője volt már, el sem hiszem, hogy a hirtelen jött szabadsághoz pont a legjobb barátnőmet találta meg.
3. A volt legjobb barátnőm egy ribi. Apa előtt is ez volt róla a véleményem és ebben csak biztosabb lettem. Szóval nem értem, mi ennek a "kapcsolatnak" lényege a szexen kívül.
Szóval mostanában egyikükkel sem állok szóba és lett egy új barátom. Vagyis nem mondtuk ki, hogy együtt vagyunk, de eltereli a figyelmemet az itthoni helyzetről és jól megvagyunk. Mielőtt jönnétek a szöveggel, nem, nem használ ki és az olyan válaszokra nem vagyok kíváncsi, amik ezt taglalják!
Viszont ezt megtudta Apa és először anyát hibáztatta, hogy mégis hogy engedte, hogy "ilyen ember" a közelembe kerüljön. Anya nem volt rá kíváncsi és én sem. Pénteken találkozott a barátommal és mondta neki, hogy szálljon le rólam, semmi keresnivalója mellettem. A barátom pedig mondta, hogy jelenleg apa nincs abban a helyzetben, hogy megmondhassa, ki lehet az életemben és ki nem, erre apa behúzott neki és összeverekedtek. Ami furcsa, mert az apámat nem ilyennek ismertem és nem gondoltam volna, hogy olyan mélyre süllyedne, hogy összeverekedjen mások előtt valakivel, aki nem azt teszi, amit ő mond.
Utána felhívtam, hogy ezt mégis hogy gondolta és még neki állt feljebb.
Ma is összevesztünk, mert minden hétfőn mamával (az ő anyukájával) ebédelek kettesben, erre ma megjelent ott. Nem szóltam hozzá, úgy tettem, mint aki ott sincs. Ezután elkezdte anyát szidni, hogy mégis mit kellett azért tenni/ígérnie/vennie anyának, hogy ennyire ellene lettem.
Észre sem veszi, hogy ehhez anyának semmi köze nincsen, ő csinálta ezt az egészet.
Nem egészen értem, hogy mi közöm lenne ahhhogy hogy apámnak vagy a legjobb barátnőmnek ki a nője/pasija.
Ha meg pont egymáséi akkro mi van?
Mindkettő ugyanolyan ember mint bárki más.
Azt hogy apád viszont meg akarja szabni hogy neked ki legyen a barátod nem tartom helyesnek. De ha azokután szabja meg hogy te megaszabtad neki már jogos. verekedni azért nem kellett volna neki, de erre is egyszerű a megoldás:
- Vered a barátodat? Akkor én meg elverem a barátnődet.
Ennyi. Viszont nem értem, hog ymi köze a verésnek a beszédhez. Vagy ugy elverte valaki, hogy elharapta a nyelvét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!