Apám cigány, vagy nem?

Figyelt kérdés
Nem tudom azt,hogy apám cigány-e vagy se.Anyámat megkérdeztem,de ő azt mondta hogy nem.Apámnak barnás bőre van fekete haja és zöld szeme.Nekem azt mondta(az apám),hogy az ősei romániából költöztek át magyarországra.Lehet,hogy apám "megörökölte" a bőr színét?(Apámnak az apjának is barna bőre volt és van egy húga akinek szintén barna bőre van.A leírtak alapján mennyi az esélye,hogy az?
2015. nov. 7. 09:35
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Ha lákátos szamsung nak hívják akkor valószínűleg... Mi a neve ?? Az vezetek neve?
2015. nov. 7. 09:40
 2/10 anonim ***** válasza:
11%
Tagja-e a lungo drom-nak?
2015. nov. 7. 09:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A románok között gyakori a sötétebb, krumpliszínű bőrhöz társuló világító kék vagy zöld szem, a széles arc, szögletes áll, kicsit tömzsi végtagok, erős, nem nyúlánk testalkat.

A cigányok máshogy néznek ki általában, meg alapból máshonnan is származik a két népcsoport. Nézz utána.

2015. nov. 7. 09:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetetlen. Romániában, az oláh cigányok között nagyon sok a kékszemű , fehérbőrű , világos hajú ( szőke, vörös )
2015. nov. 7. 10:04
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Vagy az, vagy nem az. De ha az, akkor mi van?
2015. nov. 7. 10:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A románok eléggé tipikusan így néznek ki (sötét bőr, sötét haj, világos szem). Apukám is így néz ki, csak neki kék a szeme, mondta, hogy Romániában helybélinek hitték. :)

Szóval egyáltalán nem biztos, de persze bármi lehetséges. Miért nem apukádat kérdezed?

2015. nov. 7. 15:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs valami okmányod, adatod, anyakönyvi kivonatod, aminek segítségével el tudj indulni,

ha meg tudni akarod édesapád, így a te őseid kilétét is?

Egyébként meg? : huszadrangú dolog, hogy édesapád cigány-e, vagy egyéb rassz.

Ilyen alapon az összes mesztic, zámbó, mulatt felakaszthatná magát az első eperfára.

Egészséges legyen, szeressen téged is, becsüld meg őt...oszt kész!

Minek ekkora feneket keríteni neki?

Minden nép kitermeli a maga szemetét, a maga dicsőségét, büszkeségét egyaránt.

2015. nov. 8. 09:56
 8/10 anonim válasza:
85%
Nagyanyád kérdezd, ő ebben a kompetens
2015. nov. 9. 20:06
 9/10 anonim válasza:
Szerintem apád egy reptilián, és világuralomra akar törni.
2015. nov. 15. 04:36
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem az, de ez nem biztos, bár szerintem nincs ezzel baj ha normális.
2021. júl. 2. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!