Felnőtt gyerekek, akiket a szüleik nem engednek együtt aludni?
A szüleim ilyen tekintetben nagyon konzervatívak, a tartós kapcsolat is zavarta őket mindig, tehát se a testvéremnél se nálam nem nézték jó szemmel, ha nálunk aludt az aktuális párunk (tartós kapcsolatról van szó, tehát nem heti-havi partnercsere...).
Én ebből azt tanultam meg, hogy nem fogok így hozzáállni, ahogyan ők. Meg kell bíznom a nevelésemben majd szülőként, természetesen megbeszélném a gyerekemmel, ha azt látnám, hogy összevissza fűvel-fával kamatyol, de tartós kapcsolatnak nem vetném gátját, főleg, ha már felnőtt. A szüleimmel ugyanez lenne a helyzet, ha ők élnének az én otthonomban.
Először is a felnőtt az nem gyerek, akkor sem, ha él a szülője. Másodszor az együtt alvás helyett nyugodtan írhatod a szexet.
A válaszom: természetesen nem. Ha új szerelme van, akkor keressen magának új fészket is hozzá és ne akarjon a lányával versenyezni, hogy iriggyé tegye őt: lám már vénül és az ágyban micsoda nő! A saját ágyában és a saját lakásában, jó? Ott azt csinál, amit akar. Legalábbis nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!