Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Felnőtt gyerekek, akiket a...

Felnőtt gyerekek, akiket a szüleik nem engednek együtt aludni?

Figyelt kérdés
...és emiatt sértve, vagy dühösnek érzik magukat: ha majd negyvenesek lesztek, lesz saját életetek, saját házatok, családotok, mit szólnátok, ha az időközben mondjuk elvált szüleitek a ti lakásotokban szeretne az új szerelmével együtt aludni? Tetszene, megengednétek? Felhordhatna oda bárkit, lelkesen beleegyeznétek, "há mer közösülni nem csak éjjel lehet, ugyebár"?
2015. nov. 5. 22:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A szüleim ilyen tekintetben nagyon konzervatívak, a tartós kapcsolat is zavarta őket mindig, tehát se a testvéremnél se nálam nem nézték jó szemmel, ha nálunk aludt az aktuális párunk (tartós kapcsolatról van szó, tehát nem heti-havi partnercsere...).

Én ebből azt tanultam meg, hogy nem fogok így hozzáállni, ahogyan ők. Meg kell bíznom a nevelésemben majd szülőként, természetesen megbeszélném a gyerekemmel, ha azt látnám, hogy összevissza fűvel-fával kamatyol, de tartós kapcsolatnak nem vetném gátját, főleg, ha már felnőtt. A szüleimmel ugyanez lenne a helyzet, ha ők élnének az én otthonomban.

2015. nov. 6. 11:48
 12/12 anonim ***** válasza:
34%

Először is a felnőtt az nem gyerek, akkor sem, ha él a szülője. Másodszor az együtt alvás helyett nyugodtan írhatod a szexet.

A válaszom: természetesen nem. Ha új szerelme van, akkor keressen magának új fészket is hozzá és ne akarjon a lányával versenyezni, hogy iriggyé tegye őt: lám már vénül és az ágyban micsoda nő! A saját ágyában és a saját lakásában, jó? Ott azt csinál, amit akar. Legalábbis nálunk.

2015. nov. 6. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!