Miért van az, hogy mindkg amikor anya megtudja hogy szívtam 1 szálat, akkor mindig a droggal jön elő és pont ezért cigizek mert idegesít (? ) 14/F
Nyáron kezdtem el cigizni, hetente elszívok max 2-őt (egyáltalán nem szokok rá..) de anya megtudta. Azóta mindig amikor ez szóba jön, küldözget minden oldalt hogy ilyen tüdő olyan rák, betegség stb
Az utolsó 2 alkalommal meg a droggal való foglalkozást hozta fel, hogy "mindenki ezt mondja hogy..."
Ezért cigizek, mert ideges vagyok. De annyira hogy a gyomrom is fáj meg hányingerem is van... Elegem van ebből a folyamatos veszekedésből, anyám nem képes megérteni hogy miatta van ez az egész. Ráadásul nem csak miatta stresszelek...
Jó azért az nem megy.. De ahhoz, hogy az alap erőnlétet meg tudjam szerezni, szerintem elég volt ez az 1 év.
Persze én kevésbé érzem magamon, de olyan haveromat is megkérdeztem, aki nem cigizik. És szinte semmit nem érzett.
Ha amiatt cigizel, mert anyar felidegesit, hogy cigizel... akkor hogy kezdted el?
egyebkent tenyleg tipikus kirogas, hogy valaki azert cigizik, mert megnyugtatja... hulyeseg... aki igy erzi, az bizony nikotinfuggo, mert az a megnyugvas amit erez, a nikotinehseg kielegulese
2 heti dohanyzas utan kepesek rakos sejtek kialakulni, nem kell hozza 40 ev
ezenkivul meg... 14 eves gyerek vagy, ennyi idosen meg komolyan beszopod ezt az idegeskedos dumat? Meg anyucin stresszelsz? A cigi nem tesz erettebbe, csak es kizarolag az ostobasagrol tesz tanubizonxsagot, hiszen egy ertelmes leny nem mergezi magat tudatosan
es raadasul rohadt draga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!