Mit tegyek? Lelkiismeretfurdalásom van.
Olyan rosszul érzem magamat. Igazából az a baj, hogy elegem van a suliból. A napjaim ugyan olyanok. Most érettségizek, rengeteget tanulok ami hihetetlenül megterhelő számomra, mert elég nehezen tanulok, sokat kell tanulnom azért, hogy a fejemben maradjon valami. Keveset alszom, és kb 5re érek haza az iskolából. Azután már fáradt vagyok, még tanulnom kell és egyszerűen bunkó vagyok a szüleimmel. Lerázom őket, mert még erőm sincs beszélgetni. Csak megebédelek bemegyek a szobámba és ki se jövök. Reggel 5kor kelek, aztán megint megy minden előről. Annyira sajnálom a szüleimet. És mégha hétvégén velük is vagyok, akkor is lelkiismeretfurdalásom van :(
Sz*r az egész...
Mondd el nekik, hogy eleg stresszes idoszakod van. Meg kene, hogy ertsek, hogy azt is, hogy ingerult vagy neha, nem csoda ha alig pihensz.
Szoval, jobb lenne, ha elmondanad nekik min mesz most keresztul. Akkor jobban kezelik majd ha epp morcos vagy.
A szüleid ezzel tisztában vannak :)
Köszönöd meg nekik, hogy vannak meg elviselnek, esetleg kérj elnézést hogy mostanában stresszelsz, és hogy nem akarod őket megbántani.
Igazából bármilyen módon kifejezed a háládat feléjük, az borzasztóan jól fog esni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!