Hogy vegyem rá anyát? (Bővebb lent)
Komolyan ennyire komolyan kell venni ezt az egészet? -.-
A nyugati nyomás....
Hé, nyugi már, emberek, elvégre a kedves kérdező nem egy gyilkosságot akar véghez vinni, csak egy ártatlan Halloween bulit szervezni, nem kell így lehurrogni:)
Kérdező: Pontosan, először mondd azt anyukádnak, hogy "anya, értem, hogy nem szeretnéd hogy ennyien itt aludjanak" (hogy érezze, hogy megértetted, és ha szerencséd van, itt megenyhül, és nyugodtan megkérdezheted utána, hogy "De azért xy (a legjobb barátnőd) itt aludhatna, csak ő?". Amúgy mi is csinálunk egy ottalvós bulit barátnőimmel:D 15/L
Ennyi tompaagyút mint itt. Mindenki azt ünnepel amit akar, nem kell ennyire ragazkodni a szokásokhoz! Igaz, nyílván meg kell őriznünk a hagyományainkat, de az nem azt jelenti hogy ennyire ragazkodnunk is kell hozzá.
Hát szerintem elég sok jó ötletet kaptál, én is valami ilyesmit fogalmaztam meg magamban. Előre is jó mulatást!! :)
Nem hinném, hogy túl sok cukorkát be tudtok gyűjteni. Sőt, nem hinném, hogy akár egy szem cukorkát is be tudtok gyűjteni.
Amúgy csak simán kérd meg. Még soha nem aludt nálad senki?
És mi van, ha a kérdező nem is Magyarországon lakik...? Marhára megragadtátok a lényeget. (de ha már, a környékünkön van cukorkázás, aki akar, részt vesz benne, aki nem, nem. Elsősorban a kisgyerekesek vannak benne, elvannak a kölykök és senkit nem zavarnak.)
Kérdező: vagy másnál tartotok bulit, ha valaki más szülei benne vannak. Vagy beéred egy fővel tényleg. Egyszerűen megkérdezed. Mi a legrosszabb, ami történhet? Nemet mond erre is. Nem jön el a világvége akkor sem, egy próbát megér. :) Nem hiszem, hogy problémázna, egy lányt vendégül látni azért nem akkora ügy, mint egy csapatnyit. Cserébe ígérd meg, hogy előtte-utána kitakarítasz vagy ilyesmi.
Köszönöm az örleteket! És amúgy akik fenn maradtak azon, h magyarorszagon nincs halloween... Azoknak annyi, h az elejen megmondtam, h ami nem valasz a kerdesre, az nem erdekel...😂
Amugy tavaly is 2 kg cukrot gyujtottunk! Lakoparkban lakok, ahol ngyon sok az Amerikai... Ezert megyunk cukorert... 😊
Tudom, hogy már nem aktuális a kérdés, de ilyenkor ülj le a szüleiddel és próbáld nekik higgadtan elmagyarázni a helyzetet, és kérleld őket, hogy legyen úgy, ahogy te akarok/ti akarjátok.
A higgadt beszélgetés tapasztalataim szerint jóval több megoldással kecsegtet, mint a veszekedés, feszültség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!